Hlavní obsah

OFFICE EXPRES - POČÍTAČOVÁ SÍŤ RYCHLE A JEDNODUŠE

Novinky, Český Telecom

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Office Expres - Využijte snadného řešení pro vybudování malé lokální počítačové sítě až pro 8 počítačů včetně možnosti vysokorychlostního připojení k internetu. Balíček nabízí jednoduché a rychlé bezdrátové propojení počítačů, které vám umožní sdílet soubory, tiskárnu i přístup k internetu.

Foto: Jiří Zerzoň

Zrekonstruovaný prostor i možnosti, které nabízí, zpříjemní pobyt v ostravské fakultní nemocnici pacientům i návštěvníkům.

Článek

Office Expres je moderní řešení pro všechny podnikatele, kteří chtějí rychle a jednoduše zařídit svoji kancelář pro efektivní komunikaci svého pracovního týmu. Nový samoinstalační balíček umožňuje jednoduše a rychle vytvořit malou lokální počítačovou síť až pro 8 počítačů včetně možnosti vysokorychlostního připojení k internetu.

Největší předností je komplexnost celého řešení. Obdržíte vše vcelku v jednom balíčku a odpadá nutnost nakupovat jednotlivé komponenty zvlášť, zabývat se jejich vzájemnou kompatibilitou i dalšími technickými podrobnostmi. Na instalaci nejsou nutné žádné speciální IT znalosti. Zároveň získáváte jediné kontaktní místo pro servis a podporu.

Vzhledem k jednoduchosti a možnosti bezdrátového připojení lze celé řešení kdykoli jednoduše přemístit do jiných prostor. Poskytuje také velkou mobilitu při změně uspořádání v rámci kanceláře, rodinného domu nebo velkého bytu. S Wi-Fi klienty a kartami, které jsou součástí balení, lze využívat také službu připojení k internetu na veřejných místech po celé České republice zvaných Wi-Fi Hot Spots.

Pro připojení celé lokální sítě do internetu je možné si zvolit službu Internet Expres, která nabízí neomezené vysokorychlostní připojení 24 hodin denně.

Balíček Office Expres obsahuje Wi-Fi modem DrayTek Vigor 2500we se čtyřmi porty pro pevné připojení počítačů prostřednictvím "ethernet kabelu" a s bezdrátovým rozhraním s přenosovou rychlostí až 11 Mbit/s, dvě balení s WLAN kartami ASUS WL-107 pro bezdrátové připojení dvou notebooků s rozhraním PCMCIA, dvě balení s WLAN klienty ASUS WL-161 pro bezdrátové připojení dvou počítačů nebo notebooků s rozhraním USB, rozbočovač, propojovací kabely a instalační CD. Cena balíčku je 5 881,50 Kč bez DPH.

více o Office Expres a Internet Expres:

značkové prodejny TELEPOINT a TELEPOINT PARTNER

telefonické centrum služeb 800 123 456

Výběr článků

Načítám