Hlavní obsah

Nádherný Omán: Užijte si exotickou novinku

Novinky, CK Fischer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tajuplná pouštní města, bílé pláže Indického oceánu a zelené tropy. Takové jsou kulisy Ománu, exotické novinky letošní sezony.

Nádherné pláže.

Článek

Přemýšlíte kam na exotickou dovolenou a nechce se vám do zemí, ve kterých jste již byli několikrát, nebo je důkladně znáte z vyprávění přátel? Vyzkoušejte Omán. Malý arabský sultanát, který se pyšní nádhernými bělostnými plážemi a neopakovatelnou atmosférou.

Omán je, stejně jako například Spojené arabské emiráty, blízkou exotikou. Nabízí ale mnohem orientálnější atmosféru. Let zabere jen pár hodin, s jedním přestupem v Dubaji.  A ceny? Jsou atraktivnější než například u karibských destinací.

Užijte si Orient.

„V Ománu si můžete vyzkoušet život pouštních beduínů, projížďku na velbloudech, šnorchlování nebo prozkoumávání jeskyní. A můžete také výhodně nakupovat, především na místních bazarech, kterým se říká souky,“ říká Jan Osúch z CK FISCHER.

Doporučujeme také důkladně prozkoumat město Salalah, jedno z hlavních středisek v jižní části Ománu. Najdete tu luxusní hotely, nádherné přírodní scenérie a dlouhé písečné pláže. Zkrátka, užijte si letos v zimě ten pravý Orient!

Výběr článků

Načítám