Hlavní obsah

Nad zloději aut máme navrch! Díky naší jedinečné rádiové síti najdeme ukradené auto, ať je kdekoli.

Novinky, SHERLOG.CZ

Podívejte se, jak se snadno a rychle se kradou auta. Za bílého dne a za 10 minut pryč.

Foto: SHERLOG.CZ

Vyhledávací vozidlo SHERLOG SecurityCar

Článek

Zlodějské gangy se stále snaží. Chtějí jít najisto. Žádné překvápko. Do kradeného auta vloží rušičku signálu GPS/ GSM, aby nešla určit jeho poloha. Na rádiovou síť SHERLOG jsou však běžné rušičky krátké. Rádiová technologie odolává a v průměru do dvou hodin má majitel své auto zpět.

zloději aut

Řidič jede do práce autem jako vždy. Zaparkuje, zamkne a odchází. Netuší, že domů možná půjde pěšky. Zloději ho sledují, zastavili opodál. Jeden je majiteli auta v patách a díky speciálnímu zařízení sejme přístupový kód elektronického klíče, který předá svému komplici. Ten auto odemkne, nastartuje – ale hned neodjede! Vloží do něj rušičku, která vyřadí ochranné systémy auta. Teprve pak v kradeném autě odjíždějí. Rušička hraje zásadní roli: nejde určit aktuální poloha auta.

Foto: SHERLOG.CZ

vyhledávací letadlo SHERLOG

Máte vůz? Víme, že se o něj bojíte. Panika však není na místě. Zařídíme, abyste o auto nepřišli. Zloději si na něm vylámou zuby. Pokud odjedou, daleko se nedostanou. Budeme je mít jako na dlani díky unikátní rádiové síti, která spolehlivě obstojí proti konvenčním rušičkám. I kdyby jich zloději dali do auta deset, nám to nevadí. Máme obrovskou motivaci kazit zlodějům jejich plány. Pořiďte si SHERLOG a Vaše auto zůstane Vaše!

Výběr článků

Načítám