Hlavní obsah

Moderní pracovník je stále v pohybu a ví, co potřebuje

Novinky, HP Inc Czech Republic s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doba se změnila a do značné míry za to může technologický pokrok. Počítače jako rozměrné bedny pod stolem jsou minulostí. Pracovník potřebuje být v pohybu, sdílet a přesouvat obsah lusknutím prstu. V HP ví, jak na to.

HP Inc Czech Republic s.r.o.

Článek

Někdo má práci, která vyžaduje takovou mobilitu, jakou mu notebook prostě nedopřeje. Pro takové je tu přístroj HP Elite x3, řešení 3 v 1 spojující funkce a výhody počítače, tabletu i smartphonu, který se vejde do kapsy a který uvítají zejména ti, již jsou neustále na cestách například mezi jednáními a potřebují být neustále v dosahu. S HP Elite x3 lze začít práci kdekoliv a kdykoliv a bez nutnosti ukládání, synchronizace nebo restartování ho poté jednoduše připojit k doku. Zároveň byl navržen speciálně pro firemní uživatele, takže se jedná o robustní zařízení s výkonným procesorem a baterií s dlouhou životností. Vybaven je také dvěma sloty pro SIM kartu. Dva přední reproduktory Bang PLAY, mikrofony s aktivním potlačením šumu a přední 8Mpx kamera se osvědčí zejména při konferenčních hovorech. Je vybaven operačním systémem Windows 10 Mobile a disponuje nástrojem HP Workspace, který umožňuje spouštět x86 aplikace.

HP Elite x3

Pokud Vás zaujaly možnosti mobilní kanceláře, vyplňte, prosím, tento formulář a získejte nabídku na míru.

Výběr článků

Načítám