Hlavní obsah

Mobilní internet bez měsíčního paušálu

Komerční článekTelefónica O2 Czech Republic, a.s.

Ještě donedávna byl mobilní internet dostupný jen jako měsíční tarif s pravidelným paušálem. Dnes už je tomu ale jinak. Telefónica O2 letos v létě spustila denní balíčky mobilního internetu, díky nimž se lze připojovat jen občas a platit pouze...

Článek

Ještě donedávna byl mobilní internet dostupný jen jako měsíční tarif s pravidelným paušálem.  Dnes už je tomu ale jinak. Telefónica O2 letos v létě spustila denní balíčky mobilního internetu, díky nimž se lze připojovat jen občas a platit pouze za dny, kdy internet opravdu využíváte.

Nyní máte možnost využít zajímavé nabídky 5 týdnů surfování zdarma na zkoušku a 100 Kč kreditu navíc při pořízení startovací sady pro předplacený mobilní internet.

Jak to funguje

Stačí si objednat startovací sadu mobilního internetu, která obsahuje USB modem a datovou SIM kartu. Za celou sadu zaplatíte jen 995 Kč, v O2 eShopu ji navíc získáte o 100 Kč levněji. Následně si standardním způsobem dobijete kredit a v internetové samoobsluze si objednáte jednu ze 3 variant denních balíčků. Při dalším připojení k internetu si pak jednoduše aktivujete 24 hodinový blok, během kterého se můžete libovolně připojovat a odpojovat.

Výhody denních balíčků

Mobilní internet je skvělý doplněk k internetu na doma. Při víkendových výletech na chatu, za rodinou nebo v zimě na hory zpravidla nemáte přístup k pevnému připojení.  Nyní vám stačí vzít si s sebou notebook a modem do kapsy a můžete být on-line kdykoliv a kdekoliv. Navíc za své pohodlí už nemusíte pravidelně platit každý měsíc. Pokud například takto dvakrát do měsíce vyjedete z města a pokaždé se připojíte na 24 hodin, vydrží vám balíček za 200 Kč na dva měsíce.

Nemusíte podepisovat žádnou smlouvu, řešit žádné měsíční platby nebo závazky. Sadu pro mobilní připojení vám operátor pošle poštou na vámi zadanou adresu a pak už si svou službu jednoduše ovládáte on-line. Připojení do notebooku nikdy nebylo snazší!

Pokud se vám mobilní připojení zalíbí, a věřte, že vás to chytne, můžete kdykoliv z denních balíčků přejít na měsíční tarif. Předplacený mobilní internet je opravdu flexibilní služba, která se dokonale přizpůsobí vašim potřebám a nebude vás stát absolutně nic navíc.

Výběr článků

Načítám