Hlavní obsah

MND - Moravské naftové doly se staly již 3. největším novým dodavatelem plynu

Novinky, MND

Stále větší množství zákazníků si za svého dodavatele energií volí MND – Moravské naftové doly. Již druhým rokem se dle statistik OTE MND objevuje na prvním místě v přírůstku nových zákazníků odebírajících plyn.

Foto: MND

www.mnd.cz

Článek

Trh s energiemi v letošním roce ožívá. Dodavatele energií letos změnilo o čtvrtinu zákazníků více než ve stejném období vloni. Na vlně tohoto trendu je společnost MND a. s., která se v srpnu stala s 58 807 OM třetím největším dodavatelem plynu mezi novými dodavateli. Informaci oficiálně zveřejnil Operátor trhu (OTE).

„Zákazníkům nabízíme dlouhodobě výhodné a férové podmínky. Kombinace dodávky napřímo od těžaře a expertíza v oblasti obchodování s plynem nám umožňuje ceny našim zákazníkům nastavit tak, aby změnu dodavatele po přechodu k nám již v budoucnu nemuseli řešit,“ uvádí Jan Sýkora, ředitel prodeje a marketingu MND.

Důkazem dlouhodobé výhodnosti MND je průměrná úspora typického zákazníka 20 043 Kč za poslední 4 topné sezóny. Aby této úspory dosáhl, nemusel se zákazník vázat. Smlouvy MND jsou totiž na dobu neurčitou.

„Máme radost z toho, že zákazníci náš přístup oceňují. Věříme, že právě proto se skupina našich zákazníků stále rozrůstá. Jen od začátku roku 2018 začalo odebírat Plyn z první ruky 19 370 nových zákazníků,“ dodává Sýkora.

Více o nabídce MND najdete na www.mnd.cz nebo bezplatné zákaznické lince 800 400 500.

Výběr článků

Načítám