Hlavní obsah

Mitsubishi Outlander – chlouba se skrývá pod kapotou

Novinky, M Motors

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádné auto by mělo hlavně dobře jezdit. Mitsubishi Outlander skrývá pod kapotou jeden z nejlepších vznětových čtyřválců současnosti – 2.2 DI-D MIVEC s výkonem 130 kW. Motor, který je tak tichý, že ho ani při rychlé jízdě po dálnici nevnímáte. Prostorné a robustní SUV zároveň ohromí i velmi nízkou spotřebou 6,2 l / 100 km.

M Motors

Článek

Mitsubishi Outlander si nachází stále více příznivců zejména díky vynikajícímu motoru, spolehlivosti a praktičnosti. Je to zkrátka pořádné auto, které si na nic nehraje. Poskytuje dostatek pohodlí a prostoru až pro sedm cestujících. Pyšní se vyspělou technologii 4x4 s 80letou tradicí.

M Motors

A přitom nabízí kombinovanou spotřebou pouhých 6,2 l / 100 km, což je na robustní SUV ohromující. Pokud k tomu ještě přidáme slevu až 250 000 Kč a zvýhodněnou nabídku na vybrané příslušenství, je právě teď ten správný čas pořídit si nový Outlander. Nabídka platí pouze 24. února od 8 do 24 hodin u všech autorizovaných prodejců Mitsubishi Motors.

Už tento pátek u Mitsubishi!

M Motors

Neváhejte a navštivte svého nejbližšího autorizovaného prodejce vozů Mitsubishi nebo si rovnou zažádejte o konkrétní nabídku na www.jenden.cz.

Výběr článků

Načítám