Hlavní obsah

Letní koktejly – smoothie jsou zdravé a zaručeně osvěží

Komerční článek

Nelíbí se vám, že vaše děti holdují nápojům, kde je vysoký obsah upravených cukrů, které jsou sice k dostání v každém fast foodu, ale není to ta nejzdravější strava? Máme pro vás tip! Vyzkoušejte koktejly neboli smoothie z čerstvé zeleniny, ovoce a oříšků. Vaše děti si je hned zamilují. A navíc, je v nich cukr zaručeně zdravý!

Článek

Každé tělo potřebuje sacharidy, ale cukr, který se používá v běžných nápojích, přichází po chemické úpravě o důležité látky a další – umělé, získává. Už to není pravý cukr, který je obsažen pouze v čerstvém ovoci a zelenině, ale jen sladidlo. Opravdu zdravým nápojem s dostatkem správného cukru je osvěžující smoothie. Uvidíte! V parném létě vám přijdou určitě vhod. A co k jejich přípravě potřebujete? Jednoduchý recept, zdravé suroviny a spolehlivý mixér, který vytvoří lahodný nápoj.,

Příprava smoothies pomocí Mixerů G21

Právě volba vhodných mixérů je pro smoothie důležitá. Pokud si chcete opravdu pochutnat na zdravých koktejlech, musíte vybírat čerstvé a zdravé potraviny, u nichž máte záruku, že nejsou chemicky upravené. Je nutné také dbát na to, aby i přístroj pro přípravu byl perfektní. A že vás odrazuje vysoká cena většiny mixérů? Objevte skvělou alternativu. Tuzemské mixéry G21 Perfect Smoothie vás přijdou podstatně levněji než některé zahraniční mixéry. Navíc máte po ruce servis i zdroj náhradních dílů.

Příprava smoothies pomocí Mixerů G21

Mixéry G21 Perfect Smoothie zpracují horké i studené potraviny

Nechte se inspirovat například receptem na smoothie s datlemi, kam se mj. dává banán, jablko a kakaové boby. Aby byl nápoj skutečně osvěžující, musí mít i správnou konzistenci. Mixéry G21 Perfect Smoothie mají dostatečný výkon, takže rozmixují suroviny opravdu najemno. Kromě smoothie vyrábějí tyto mixéry dětské přesnídávky, pomazánky, polévky, omáčky, pracují s horkými i studenými potravinami, a zpracují nejen tekuté, ale i suché suroviny. Jsou navíc ideální pro přípravu raw food, které se nyní stává doslova hitem zdravého stravování.

Výběr článků

Načítám