Hlavní obsah

Kouzlo Španělska zavítá do prodejen Lidl, vyhrát můžete i Vespu

Novinky, Lidl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prodejny Lidl pokračují v úspěšné nabídce týdnů mezinárodních kuchyní. Od 28. července startuje velkolepá nabídka španělských specialit, která potrvá mimořádně po dobu dvou týdnů. K dostání bude pod vlastní značkou Sol&Mar víc než stovka produktů. Akci podpoří také tematické soutěže.

Kouzlo Španělska zavítá do prodejen Lidl, vyhrát můžete i Vespu

Článek

Olivy, vína, mořské plody, typické sýry, sušené šunky a salámy jako Chorizo, pikantní omáčky i tradiční cukrovinky. Španělská kuchyně je barevná, stejně jako její kultura. A kdy jindy si vychutnat jižanské speciality než v létě?

„Pro zákazníky máme připravenou širokou paletu tradičních i méně známých specialit ze Španělska. Zákazníci mohou za skvělé ceny ochutnat vynikající produkty prvotřídní kvality, bez toho aniž by museli daleko cestovat. Kromě toho bude nabídka rozšířena o portugalské speciality, mezi kterými nebude chybět třeba portské víno,“ uvedla Jitka Vrbová, tisková mluvčí společnosti Lidl.

Tematická nabídka bude doplněna také o spotřební zboží. Společnost Lidl akci podpoří také v rámci dvou soutěží. S nákupem nad 500 Kč a poslanou SMS zprávou se mohou zákazníci zapojit do soutěže o jeden ze 40 skútrů Vespa. Kromě toho proběhne na Facebooku společnosti Lidl španělský kvíz, který se ponese v atmosféře býčích zápasů.

Kompletní přehled aktuální nabídky naleznete na: www.lidl.cz.  

Výběr článků

Načítám