Hlavní obsah

Jak se buduje úspěšná kosmetická značka? RYOR slaví 25 let

Novinky, RYOR

Česká kosmetika RYOR - v dnešním světě plném nadnárodních značek se drží a hrdě vystupuje z řady.

Areál firmy RYOR v Kyšicích u Prahy.

Článek

RYOR je česká firma založená ing. Evou Štěpánkovou. Když s ní mluvíte, cítíte, že firma pro ni nejsou jen čísla, své slovo zde má hlavně nadšení a lidská stránka. Pokud se s ní dostanete na téma kosmetika a její vývoj, doslova ožije. Dokáže dlouze a zajímavě vyprávět a Vy z rozhovoru cítíte, jak ji práce baví.

Ing. Eva Štěpánková – majitelka a zakladatelka firmy RYOR

Jak to tehdy začalo?

Firmu RYOR založila paní Štěpánková v roce 1991. Po 17leté praxi v Ústavu lékařské kosmetiky a po mateřské dovolené se vrhla do podnikání. Po revoluci vznikalo mnoho kosmetických salonů, ale chyběly jim produkty pro profesionály. Těmi začala. Až následně se z nich vyvinula maloobchodní řada. Firma začala se třemi zaměstnanci, dnes je jich 80. Vyrábí přes 200 produktů a vyváží je do 16 zemí světa.

Ing. Eva Štěpánková – majitelka a zakladatelka firmy RYOR

Rok 2016 ve znamení novinek, ale i oslav výročí

Letos slaví RYOR 25. výročí založení firmy. V rámci oslav plánuje výstavbu nové haly v areálu v Kyšicích a také limitovanou edici Krému na ruce s vůní grepu a černého rybízu. Ten se bude v dubnu přidávat zdarma k některým prestižním výrobkům RYOR. „Vůně rybíz-oranž, odtud název RYOR,“ dodává Ing. Štěpánková. Chystáme soutěže na našich stránkách a v neposlední řadě plánujeme nové výrobky.

Když se jí na závěr ptám, jaký je to pocit vybudovat takovou firmu, odpoví: „Příjemný, ale zároveň zavazující. Dosáhli jsme vysoké laťky a tu je potřeba si udržet.“

Kde RYOR koupit?

RYOR nenajdete na každém kroku, přesto má několik vlastních prodejen, ale i dalších 600 partnerských prodejen po celé republice. Více na www.ryor.cz.

Výběr článků

Načítám