Hlavní obsah

Indický oceán – ta pravá exotika bez kompromisů

Novinky, CK FISCHER

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lákají vás vzdálené exotické země? Nechte se inspirovat tipy na dovolenou, kde si tu pravou exotiku užijete plnými doušky. Pojeďte si odpočinout do stínu kokosových palem na úžasné pláže pokryté jemným bílým pískem.

Foto: CK Fischer

Indický oceán – ta pravá exotika bez kompromisů

Článek

Zažijte to pravé kouzlo exotiky a nechte se na svoji vysněnou dovolenou donést na křídlech Turkish Airlines.

Maledivy

Běloskvoucí pláže, palmy, nekonečná tyrkysově zbarvená mořská hladina a civilizace v nedohlednu. Maledivy jsou právem řazeny mezi nejkrásnější ostrovy na světě. Není proto náhodou, že jsou častým cílem zamilovaných párů, lidí toužících po opravdovém odpočinku i milovníků podmořského světa. „Nacházejí stovky ideálních míst pro potápění, které je zde doslova nezapomenutelné. Díky korálům můžete objevit bohatý podmořský svět, který vás v průzračné vodě pohltí. Vyhlášenou lokalitou je například North Male Atol. Vyzkoušet si můžete i surfing nebo windsurfing. U mnoha ostrovů naleznete ideální laguny pro vodní lyže nebo parasailing,“ říká Jan Bezděk z CK FISCHER.

Foto: CK Fischer

Maledivy - Sun Island 4* od 37 990 Kč, 7 nocí s plnou penzí.

Mauricius

Říká se, že nejdříve byl stvořen Mauricius a podle něj pak teprve ráj. A při pohledu na toto místo nemůže snad nikdo nic namítnout. Celoroční sluneční paprsky dopadají na bílé pláže omývané průzračným tyrkysovým mořem, z kterého ční korálové útesy. Panenská rozmanitá příroda, putování po stopách ptáka dodo i za nejdražší poštovní známkou světa lákají ročně tisíce turistů. A co nás na exotickém ostrově, který hraje všemi odstíny modré, ještě čeká? Na ostrově naleznete nejen širokou nabídku těch nejluxusnějších hotelových resortů na plážích s jemným pískem, kde je o všechny turisty královsky postaráno, ale i cenově dostupnější příjemná studia, bungalovy a apartmány. Mauricius je také častým cílem vyznavačů golfu, vyzkoušet zde mohou mnoho kvalitních hřišť, mezi nejznámější patří třeba Paradis Golf Club.

Foto: CK Fischer

Mauricius - Le Palmiste Resort & Spa 3* od 30 490 Kč, 7 nocí s polopenzí

Zanzibar

Zanzibar se nachází v rovníkové oblasti nedaleko břehů afrického kontinentu. Sestává ze dvou ostrovů - severní Pemby a jižního Zanzibaru. Společně s pevninskou částí tvoří jednotný stát Tanzanie. Východní pobřeží ostrova lemuje korálový útes, který vytváří mělké laguny s bílými písečnými plážemi a palmovými háji. Nabízí tak perfektní možnosti pro potápění a vodní sporty. Raritou je historické centrum hlavního města Stone Town, kde se narodil zpěvák Freddie Mercury. Jeho rodný dům však budete hledat nekonečně dlouho, protože každý místní vám navykládá něco jiného.

Foto: CK Fischer

Zanzibar - Karafuu Beach Resort 5* od 26 990 Kč, 9 nocí s polopenzí

Ideálním partnerem pro cesty na Maledivy, Mauricius nebo Zanzibar je například CK Fischer. Díky dlouhodobému partnerství s místními hotely může tato cestovní kancelář nabídnout špičkovou kvalitu služeb za bezkonkurenční ceny.

Výběr článků

Načítám