Hlavní obsah

I stavba domu může být hrou – vyzkoušejte Ytong

Novinky, Xella International GmbH, Duisburg

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať už preferujete stavbu svépomocí, nebo uvítáte služby odborníka, Ytong má pro vás vhodné řešení. Podívejte se, jaké výhody nabízí systém bílých pórobetonových tvárnic a jak může být stavba s ním dokonce i zábavná!

Stavební systém Ytong nabízí řešení pro celý dům – od sklepa až po střechu

Článek

Skládačka pro velké kluky – nebojte se stavět sami

Tvárnice tvoří vzájemně provázanou sadu komponentů, které můžete odebírat od jednoho dodavatele. Díky tomu, že na sebe přesně dosedají, umožňuje systém Ytong kombinovat jednotlivé díly podobně jako u stavebnice. Navíc si vystačíte s jednovrstvým zděním bez dodatečného zateplení, a to i v případě, pokud si chcete postavit nízkoenergetický či pasivní dům.

Práce s materiálem je jednoduchá a nemusí se jí bát ani stavební laik. Je tvarovatelný, jednoduše opracovatelný a zanechává minimum odpadu, který nemusíte ze stavby nákladně odvážet do sběrných dvorů. Ve výsledku tedy šetříte čas i finance.

Potřebujete-li radu odborníků, využijte ucelený systém služeb

Postrádáte potřebné vybavení, nebo chcete odbornou radu? Neváhejte využít široké škály služeb, které firma nabízí. Po zaslání vašeho projektu obdržíte návrh řešení včetně kalkulace materiálu. Doprava je zdarma při objemu nad 27 palet (od jednoho kamionu tvárnic). Můžete si také nechat zdarma založit rohy budov, či získat kladečské plány pro stropní konstrukce. Profesionální vybavení pro stavbu vám může být dokonce i zapůjčeno. Využijte také odborných konzultací technických poradců či praktické pomoci Ytong mistrů, kteří vám pomohou, aby stavba byla skutečně bezchybná a precizně provedená.

Nejen hravý, ale i zdravý stavební materiál

Bílý pórobeton představuje výjimečnou kombinaci několika podstatných vlastností stavebních materiálů. Jeho složení je zcela zdravotně nezávadné. Tvoří ho jen křemičitý písek, cement, vápno a voda. Bílý pórobeton vykazuje příznivé vlastnosti i jako materiál zabraňující vzniku plísní. Díky tomu, že na sebe tvárnice přesně nasedají, nevznikají tepelné mosty, kudy za normálních okolností může unikat teplo a kde se vytvářejí ideální podmínky právě pro vznik plísní. Volbou bílého pórobetonu snižujete rovněž riziko vzniku alergií a respiračních onemocnění.

Výběr článků

Načítám