Hlavní obsah

HyperSlevy se od základu mění. Poskytnou ještě kvalitnější nabídky a maximální spolehlivost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejenom nové logo či chystané atraktivnější a uživatelsky příjemnější webové stránky jsou tím, co HyperSlevy v brzké době nabídnou. To je jen ta poslední třešnička na dortu. Nový většinový vlastník vzal změnu z gruntu.

Foto: HyperMedia, a.s.

Slevový portál Hyperslevy.cz

Článek

Od samého počátku viděl BigBoard ve spojení výrazný růstový potenciál a velké synergie se svými obchodními aktivitami a krátce po vstupu do HyperMedia na nich začal pracovat. Výsledky se začínají dostavovat a HyperSlevy se chystají v plné síle nabídnout nejvýhodnější vánoční a Silvestrovskou nabídku.

„Spojení slevového portálu HyperSlevy s největším provozovatelem venkovní reklamy má v sobě velké množství doposud nevyužitých příležitostí. Naším prvním krokem byla jejich podrobná analýza. Následně jsme přistoupili k nejrůznějším krokům, abychom podpořili brand HyperSlevy a vyzdvihli jeho pozitiva. V současné chvíli jsme připraveni stát se pro poskytovatele slev stabilním, férovým a také reklamním partnerem. Stojí za námi značka BigBoard – společnost, která je v pozici jedničky na trhu venkovní reklamy již mnoho let zárukou serióznosti. Na druhou stranu jsme ale také zrekapitulovali dosavadní spolupráci s partnery a do budoucna budeme spolupracovat jen s takovými, kteří se stanou rovněž zárukou kvality – nejenom pro nás, ale především pro koncové uživatele, tedy zákazníky slevového portálu HyperSlevy,“ hodnotí výsledky Richard Fuxa, předseda představenstva nového majoritního akcionáře, spol. BigBoard Praha.

„Akvizice HyperMedia je pro nás důležitým krokem do online světa. Věříme, že dokážeme firmu posunout výrazně dopředu tím správným směrem. Tedy ke spokojenosti zákazníků a pozitivnímu vnímání partnerů. A že HyperSlevy pod naším vedením mohou v oblíbenosti u klientů vystoupat ještě výše,“ říká Marek Pavlas, finanční ředitel BigBoardu.

Milovníci slev se tak mohou těšit na ty nejlepší nabídky pouze od prověřených poskytovatelů ubytování nejrůznějších standardů dle vlastní preference, nevšedních adrenalinových zážitků, gastronomických potěšení v restauracích, originální zábavy, luxusních kosmetických a relaxačních procedur, zajímavého zboží nebo exkluzivní nabídky, které najdou jen na HyperSlevách. A především se mohou spolehnout, že jimi investované peníze se jim vrátí v jejich plné spokojenosti.

Výběr článků

Načítám