Hlavní obsah

Hladké nohy bez bolesti? Jde to celkem snadno!

Jarní slunko nás nutí provětrat skříně a oprášit decentní, elegantní, ležérní i sexy topy, trička a sukně. Užuž bychom vyběhly ven, ale ouha! Přes zimu jsme možná to holení trochu odbývaly, teď už to ale rozhodně nepůjde.

Philips Česká republika s.r.o.

Článek

A protože jaro a léto jsou dlouhé, ženy volí co nejdelší dobu, po kterou je jejich kůže sametově hebká a bez chloupků. Víte, že dneska to jde snadno a holení vydrží až 8 týdnů? Pokud toužíte po hladké pokožce bez bolesti, s revolučním řešením Philips Lumea to prostě a jednoduše JDE!

Philips Česká republika s.r.o.

Už nesvádějte dlouhý a únavný boj s holítky! Philips Lumea funguje na bázi světelné stimulace IPL, která dokáže přirozeně tlumit růst chloupků. Kůži stačí ošetřit zpočátku jednou za 14 dní po dobu 4 týdnů a poté až každých 8 týdnů. Zdá se to sice neuvěřitelné, ale je to tak! České ženy testovaly toto revoluční řešení, aby daly ostatním vědět, že stojí za to. „Holení pro mne bylo vždy otravnou nutností a spoustou ztraceného času. Žiletkám jsem dala sbohem! Nejvíc si užívám pohodlné aplikace a dlouhodobého efektu. Jak často Lumeu používám? Tak jednou za 6 až 8 týdnů. Otevřu si k tomu dobré vínko a udělám si takovou holčičí chvilku,“ usmívá se Lída Špačková, testerka ŽENY s.r.o. Do testování Philips Lumea se pustila v rámci projektu TESTOVÁNO SKUTEČNÝMI ŽENAMI. Bezpečí potvrzeno 100 studiemi a více než 2 000 ženami!

Výběr článků

Načítám