Hlavní obsah

Fio banka nově poskytuje americké hypotéky

Novinky, Fio banka

Novinkou mezi úvěrovými produkty Fio banky je americká hypotéka umožňující fyzickým osobám i podnikatelům získat peníze prakticky na cokoliv.

Fio banka nově poskytuje americké hypotéky

Článek

Americká hypotéka je úvěr ve výši 300 tisíc až 7 milionů korun, který umožňuje financovat jakékoliv potřeby a je zajištěný zástavním právem k nemovitosti. Stejně jako u normálních hypoték Fio banky nejsou ani u tohoto produktu účtovány žádné poplatky za posouzení a poskytnutí úvěru i za vedení úvěrového účtu.

Americkou hypotéku lze využít ve dvou formách – jako čistě neúčelovou (tzn. pro financování čehokoliv), nebo účelovou, která je oproti neúčelové zvýhodněna na úrokové sazbě. Účelová americká hypotéka je určena k financování potřeb souvisejících s bydlením, na které však nelze použít běžnou hypotéku, například na koupi garáže, refinancování vlastních zdrojů apod. Fio americkou hypotéku mohou získat fyzické osoby i fyzické osoby - podnikatelé. Je poskytována do 70 % hodnoty nemovitosti se splatností 5 - 20 let, s fixní nebo variabilní sazbou dle volby klienta.

"Spuštěním amerických hypoték chceme rozšířit nabídku našich úvěrových produktů. Věříme, že nový typ úvěru ocení nejen spotřebitelé, kteří potřebují peníze na hůře financovatelné účely, ale i podnikatelé, kteří mohou získané prostředky využít pro svou obchodní činnost,“ říká k tomu Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

Výběr článků

Načítám