Hlavní obsah

Dveře k umění Vám otevře nová internetová aukční galerie na ulici Žitná v centru Prahy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všichni milovníci výtvarných děl a starožitností jistě ocení vysokou úroveň této aukční galerie. Těšit se můžete i na výtvarné kurzy! Historická ulice v centru Prahy ožila kulturou. Nově otevřená galerie Aukce Žitná Vás zaručeně okouzlí. Už při první návštěvě se ocitnete ve světě umění a při tom můžete být kdekoliv na světě.

Foto: Aukce Žitná

Skvosty galerie, např. secesní paravan od Alfonse Muchy Čtyři roční období

Článek

„Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.“ Pablo Picasso.

Galerie nabízí díla právě od malířů, kteří svým štětcem vytváří něco jedinečného a slovy nepopsatelného.

Foto: Evenly group

Její výjimečnost spočívá v tom, že i přesto, že se jedná o internetovou aukci, má tato galerie kamenné zázemí v krásných, velkých prostorách. Zde je možnost si všechna dražená díla prohlédnout osobně za asistence vstřícné majitelky a personálu, který je způsobilý Vám každé dílo prezentovat na profesionální úrovni. Majitelka aukce tvrdí: „V umění je neskutečná síla a pozitivní energie, kterou každý z nás potřebuje. Je důležité se na něj dívat i z jiného úhlu pohledu, je to cesta k poznání, rozvoji osobnosti a pomáhá lidstvu růst.“

Foto: Evenly group

Aukce Žitná se stává jedinou aukční galerií v Praze, která pod vedením umělecky vzdělaných lektorů pořádá pro zájemce z řad veřejnosti Kurzy výtvarného umění zdarma. I Vy můžete objevit svůj skrytý talent. Pro více informací navštivte www.aukcezitna.cz

Foto: Aukce Žitná

Výběr článků

Načítám