Hlavní obsah

Dragonfly – vážka vzdorující gravitaci

Komerční článekHP Inc Czech Republic s.r.o.

HP Elite Dragonfly spojuje styl, výkon a produktivitu. Nejlehčí kompaktní konvertibilní firemní počítač na světě zvládá pracovní den s lehkostí pírka.

Foto: HP Inc Czech Republic s.r.o.

HP Elite Dragonfly

Článek

Svoboda pohybu a mobilita je heslem současnosti a přizpůsobuje se jí i technika, která nás provází celým dnem. Novinka prémiové řady firemních notebooků HP Elite Dragonfly si proto zakládá na muší váze za současné maximalizace pohodlí a přenosnosti. Ale nezapomíná ani na výkon a rychlost, které usnadní práci. Dragonfly, neboli vážka, je vskutku výstižný názor inspirovaný nejen jeho modrošedou barvou.

Foto: HP Inc Czech Republic s.r.o.

HP Elite Dragonfly

Štíhlý Dragonfly nasadil vysokou laťku obzvláště nízkou hmotností, ve vybraných konfiguracích neváží ani jeden kilogram. Ultralehká magnéziová šasi je řezaná z jediného kusu materiálu, čímž se zajistí její maximální odolnost. Tu prověřilo 19 testů, které používá i americká armáda, a 120 tisíc hodin vlastních testů HP. Dragonfly je spolehlivě připraven na nástrahy cestování a díky povrchové úpravě, která eliminuje otisky prstů, s ním budete vždy zářit s čistou elegancí.

Foto: HP Inc Czech Republic s.r.o.

HP Elite Dragonfly

Nejde ale jen o krásu. Dragonfly je hlavně pracant, který je často v pohybu, mění prostředí a připojení. Proto klade důraz na zabezpečení a patří do rodiny nejlépe zabezpečených a spravovatelných počítačů na světě. Obsahuje volitelnou ochranu obrazovky SureView 3. generace a umělou inteligenci SureSense, která se sama učí předcházet nebezpečným virům a malweru. Internetovým hrozbám se vyhýbá díky řešení HP Sure Click a před vizuálním hackováním vás ochrání HP Privacy Camera. Přístup k datům umí pohlídat i ověřováním na základě otisků prstů a rozpoznáváním tváře.

Foto: HP Inc Czech Republic s.r.o.

HP Elite Dragonfly

Dragonfly se vám přizpůsobí kdekoli budete, provedení pantů umožní otáčení displeje až o 360 stupňů. Můžete pracovat na stole nebo na kolenou, jako na klasickém notebooku nebo psát poznámky a kreslit skici v režimu tabletu. V pozici stanu umožní sdílení obsahu na displeji s kolegou či klientem.

Foto: HP Inc Czech Republic s.r.o.

HP Elite Dragonfly

Displej je dotykový a díky minimálním obvodovému rámečku má uhlopříčku až 13 palců. Na výběr jsou tři varianty obrazovek s vysokým rozlišením, od úsporné po ultrajasnou s bezpečnostním filtrem HP SureView. Všechny tři verze podporují práci s dobíjecím dotykovým perem HP Rechargeable Active Pen G3. Hlavním ovládacím prvkem je však klávesnice, která je příjemná na dotyk a velmi tichá. Základní baterie vám umožní pracovat bez nabíjení až 16 hodin, volitelná až 24,5 hodiny.

Foto: HP Inc Czech Republic s.r.o.

HP Elite Dragonfly

Ve štíhlém těle ukrývá Dragonfly svižnost dravce s čtyřjádrovým procesorem Intel Core 8. generace. Hravě zvládne i náročné podnikové aplikace a na objem dat čeká velkorysý úložný prostor 1 TB. S okolím se spojí připojením Wi-Fi s rychlostí 6 Gb, případně s volitelným připojením 4G LTE s gigabitovou rychlostí. Po stranách najdete porty USB-A a HDMI a nejnovější porty USB-C a Thunderbolt 3.

Foto: HP Inc Czech Republic s.r.o.

HP Elite Dragonfly

Ultralehký Dragonfly je elitou mezi přenosnými počítači. Spojuje vysokou portabilitu, výkon, produktivitu, ale i ohleduplnost k životnímu prostředí. Nejlehčí kompaktní konvertibilní firemní počítač na světě je totiž i první svého druhu v tom, že obsahuje recyklované plasty z povodní řek ústících do oceánu. I ten vám možná připomene jeho ikonická modrá barva a přinese vám uspokojivý pocit. O jeho skvělých vlastnostech se více dozvíte na www.hp.com/cz/elitedragonfly.

Foto: HP Inc Czech Republic s.r.o.

HP Elite Dragonfly

Výběr článků

Načítám