Hlavní obsah

Dožeňte trend letošního léta: boho houpačky do tisícovky

Novinky, Vyprodejpovleceni.cz

Proměňte obyčejnou terasu v trendy prostor díky velmi dostupným boho houpačkám s třásněmi. Tahle venkovní závěsná křesla budou bavit děti i dospělé a dodají prostoru na půvabu. Nás baví hlavně jejich cena – tuhle vychytávku pořídíte do tisícovky. Tak se pojďme houpat společně!

Foto: VyprodejPovleceni.cz

Boho houpačka

Článek

Trendem posledních několika let jsou závěsné houpačky, které nalezly své místo také v interiérech nebo zimních zahradách. Do prostu vnáší určitou vzdušnost a lehkost. Houpačku lze v interiéru zavěsit na strop, nejlépe do speciálních kovových ok pomocí karabin.

Zavěste houpačku přímo do koruny stromů nebo do speciálního stojanu. Vznikne příjemné zákoutí uprostřed rozlehlé zahrady Houpačky nebo oblíbená vajíčka doplňte slunečníkem, který zaručí požadovaný stín. Praktickou houpačku oceníte během celé sezóny.

Výhody závěsných houpaček

U závěsných houpaček oceníte využití v interiéru i exteriéru. Hlavní výhodou je bezesporu nízká cena. Na trhu seženete komfortní houpačky pro jednoho již od 990 Kč. Snadná montáž a manipulace patří na první příčky předností. Navíc si můžete vybrat ze široké nabídky barev. Pevná kovová konstrukce a bavlněný výplet zabezpečí vysoké pohodlí pro děti i dospělé.

Foto: VyprodejPovleceni.cz

Závěsné křeslo v interiéru

Doporučujeme: Houpačky do 1 200 Kč

I s omezeným rozpočtem seženete stylové a funkční zahradní houpačky. Prohlédněte si žhavé tipy, které si pro vás připravil Výprodejpovlečení.cz.

Závěsná křesla Kolumbia jsou vyrobena z pevné kovové konstrukce s ozdobným výpletem z bavlny a polyesteru. Ke kovové konstrukci jsou připevněna 4 závěsná lana, jejichž konce jsou ukončeny kovovými kroužky.

1. místo - Béžové závěsné křeslo KOLUMBIA za 990 Kč

Foto: VyprodejPovleceni.cz

Béžové závěsné křeslo Kolumbia detail

2. místo - Černé závěsné křeslo KOLUMBIA za 990 Kč

Foto: VyprodejPovleceni.cz

Černé závěsné křeslo Kolumbia

3. místo - Šedé závěsné křeslo KOLUMBIA za 1 199 Kč

Foto: VyprodejPovleceni.cz

Šedé závěsné křeslo Kolumbia

Jakou vybrat zahradní houpačku? 

V první řadě si ujasněte vaši představu a možnosti pro umístění. Dalšími klíčovými parametry jsou rozměr, váha či nosnost. Ty úzce souvisí s materiál použitým k výrobě konstrukce. Vždy záleží na počtu míst. Pokud hledáte houpačku pro 1 osobu, obecně se udává nosnost kolem 120 kg.

Foto: VyprodejPovleceni.cz

Závěsné křeslo v zahradě i interiéru

Neméně důležitá je barva a styl. Snažte je sladit s místem, kam chcete houpačku umístit. Oblíbené jsou houpačky ve skandinávském či boho stylu s třásněmi. Sáhněte po jemných tónech. Jedinečný dojem umocníte krémovou, šedou nebo hnědou v kombinaci s výraznými textilními doplňky a dekoračními polštářky.

Tip: Darujte odpočinek! Závěsná křesla jsou skvělým dárkem pro nejbližší. Levnější alternativou jsou houpací sítě a houpačky.

Jak houpačku smontovat a zavěsit?

Ničeho se nebojte! Houpačku vám přiveze dopravce v 1 balíku jako celek. Nemusíte se obávat složité montáže. Přípravy a samotné zavěšení zvládne i sama žena. Zahradní houpačky jsou lehké, ale zároveň pevné.

Součástí houpačky jsou závěsná lana. Na jejich koncích jsou speciální ocelové spony. Ty lze zaháknout za karabinu. Vždy dbejte na bezpečí, které je na prvním místě.

Výběr článků

Načítám