Hlavní obsah

Dovolená budoucnosti

Novinky, Cestovní kancelář Fischer

Spojené arabské emiráty jsou právem považovány za destinaci budoucnosti. Letos to ale platí dvojnásob. Světová výstava EXPO 2020 Dubai návštěvníkům otevírá unikátní šanci spojit dovolenou s tímto jedinečným zážitkem. Tím spíše, když mohou k zájezdu od cestovní kanceláře Fischer dostat vstupenku zdarma.

Foto: Cestovní kancelář Fischer

EXPO 2020 Dubai

Článek

Spojené arabské emiráty jsou místem, kde se potkává nejmodernější architektura a nejnovější technologie spolu s pozůstatky dávné pouštní historie. V těchto dnech ale tento dojem umocňuje jedinečná akce, která se vůbec poprvé koná na středním východě. Areál, ve kterém se výstava EXPO 2020 Dubai koná, je ideálně dostupný ze všech nejoblíbenějších emirátů, včetně Abu Dhabí nebo turisticky vyhledávaného Ras Al Khaimah.

Foto: Cestovní kancelář Fischer

EXPO 2020 Dubai

„Pro klienty je to ideální příležitost, jak si ještě zpestřit dovolenou jedinečným zážitkem. Pokud poletí na dovolenou se společnostmi Emirates nebo Flydubai, dostanou vstupenku zdarma. Stačí si ji objednat při rezervaci zájezdu,“ říká Jan Bezděk, mluvčí Cestovní kanceláře Fischer.

Foto: Cestovní kancelář Fischer

EXPO 2020 Dubai

Celý svět na jednom místě

Na jednom místě se v rámci EXPO 2020 Dubai sejdou vystavovatelé ze 192 zemí světa a na návštěvníky tak čeká jedinečné spojení luxusu, unikátních zážitků a vize budoucnosti pod arabským sluncem. Každá ze zemí včetně České republiky má svůj vlastní pavilon pro představení svého výzkumu a technologických pokroků. Samozřejmostí je každodenní zábavný program obsahující 60 živých show denně. Milovníci dobrého jídla se mohou těšit na výběr z více než 200 restaurací z celého světa včetně jedné české s šéfkuchařem Janem Punčochářem.

Foto: Cestovní kancelář Fischer

EXPO 2020 Dubai – Český pavilón

Světová výstava EXPO 2020 Dubai potrvá až do března 2022. Jak už sám název napovídá, původně se měla konat už loni, ale stejně jako mnoho dalších akcí po celém světě musela být o rok odložena kvůli pandemii koronaviru. Organizátoři si od výstavy slibují i oživení turistického ruchu. Spojené arabské emiráty dlouhodobě patří mezi neoblíbenější dovolenkové destinace českých turistů.

Foto: Cestovní kancelář Fischer

EXPO 2020 Dubai

„Výhodou je určitě snadná dostupnost z České republiky s minimálním časovým posunem. Turisté se mohou spolehnout také na stále počasí a vynikající služby, které korespondují s tím, že jde o jednu z nejbohatších oblastí světa. V posledních měsících zájem o cestování výrazně roste. Je vidět, že lidé znovu chtějí cestovat a událost jako EXPO 2020 Dubai v takto oblíbené destinaci může zájmu jednom pomoci,“ doplňuje Bezděk.

Výběr článků

Načítám