Hlavní obsah

Chcete stavět? Tak stavte s námi již od 1,9 milionu Kč

Novinky, G servis

Chcete vlastní rodinný dům se zahradou? Pokud neradi riskujete katastrofický průběh stavby, jsme vám připraveni pomoct s hledáním pozemku, výběrem domu a také s realizací. Rodinný dům s námi postavíte již od 1,9 milionu Kč za 3 300 Kč měsíčně.

G servis

Článek

Dům si nejspíš vyberete, ale jak vyřešíte funkční a estetické hledisko pozemku? Máme návrh. Sjednejte si bezplatnou schůzku s odborným projektantem a dohodněte se, jak vyřešit pozemek komplexně. Ruku v ruce s tím jde určitě ekonomika celé výstavby, díky jejíž nepřehlednosti může dojít třeba k přerušení prací na pozemku. Nepodstupujte riziko a nechte si poradit s volbou typového projektu, nebo rovnou s proměnou vaší individuální představy v nákres. Z naší nabídky typových domů si vybere opravdu každý. Přesvědčte se sami!

Není nic horšího, než když na upravenou zeminu kolem domu znovu najede těžká technika, která dokáže nadělat spoušť. Proto vám například doporučíme, abyste budovali zahradu souběžně s hrubou stavbou. A máme pro vás spoustu dalších tipů a dobrých rad.

Pokud se nevyžíváte v obíhání úřadů a potřebujete podklady a dokumentaci pro stavbu, vyřídíme vám stavební povolení od A do Z.

Neriskujte, kontaktujte nás a pořiďte všechny projekty od jednoho dodavatele na www.vybersidum.cz

Výběr článků

Načítám