Hlavní obsah

Cenově dostupné a spolehlivé. HCP medipro nabízí firmám i lidem covid samotesty s okamžitým dodáním

Novinky, HCP medipro s.r.o.

S nařízením povinného testování velké i malé firmy řeší, jaké testy pro zaměstnance vybrat. Kritériem je kromě ceny a rychlého doručení také důvěryhodnost dodavatele. Při výběru se vyplatí obezřetnost. Zárukou seriózního prodejce je například specializace na zdravotnické potřeby, zkušenosti z oboru i schválení testů Ministerstvem zdravotnictví.

Foto: HCP medipro s.r.o.

Testování na covid-19 neřeší jen firmy, ale stále častěji se pro svůj klid a bezpečnost blízkých testují z vlastní vůle i rodiny a jednotlivci.

Článek

Testování na covid-19 neřeší jen firmy, ale stále častěji se pro svůj klid a bezpečnost blízkých testují z vlastní vůle i rodiny a jednotlivci. S omezenou kapacitou testovacích center je logickým řešením využití samotestů. Jak firmy, tak rodiny nyní stojí před otázkou, jak a podle čeho v nabídce spolehlivé antigenní testy vybrat. Společnost HCP Medipro, Ministerstvem zdravotnictví schválený dodavatel pro veškerá zdravotnická zařízení včetně specializovaných pracovišť, nyní nabízí antigenní testy pro firmy i jednotlivce, a to hned v pěti variantách.

Výhodou těchto antigenních testů je kromě rychlosti samotného testování i jejich široká dostupnost. Dodavatelé, jako je právě společnost HCP medipro, mohou poskytnout testovací sady ihned, ať už po jednotlivých baleních, nebo v objemu až statisíců kusů například pro firmy, školy, či úřady. „Pro firmy jsme připravili speciální nabídku tak, abychom se maximálně přiblížili hranici úhrady státu,“ popisuje výhody testů Martina Finkousová ze společnosti HCP medipro. Jednotlivci za samotesty vydají pod 100 korun.

Foto: HCP medipro s.r.o.

Zákazníci si mohou být jisti i spolehlivostí testů, která může na nespecializovaných e-shopech kolísat.

Vládní restrikce sice omezují kontakty i pohyb mezi okresy a rozvolňování nás v nejbližší době nečeká, mnoho lidí se ale návštěvám a schůzkám nevyhne. Důvodem může být práce, ale i nákupy a pomoc blízkým osobám, což se ve velikonočním období ještě zintenzivní. Právě negativní výsledek testu protilátek na covid-19 by měl být před každou podobnou návštěvou samozřejmostí. „Výhodou antigenních testů je rychlost. Vzorek není nutné nikam posílat a výsledek testu se ukáže do patnácti minut. Tyto testy jsou proto ideální, když se člověk potřebuje otestovat na poslední chvíli, před neočekávaným setkáním, nebo když jsou veřejná testovací místa obsazená,“ vysvětluje Finkousová.

Otestovat se zvládne každý. Doma, v autě i ve firmě

Rychlé testy mohou mít několik variant. Alternativu k hlubokému výtěru z nosohltanu, který je řadě lidí nepříjemný a většinou si na něj bez pomoci odborníka netroufají, představuje výtěr z okraje nosu, bez zbytečných zásahů do hloubky dutiny. Úplnou novinkou je potom testování ze slin, při němž není potřeba nepříjemné odebírání vzorku z nosohltanu či nosu.

Díky šetrné aplikaci jsou tak tyto testy vhodné i pro citlivější jedince, jako jsou starší lidé, děti nebo ti, kdo mají z testování na veřejných místech obavy. Zákazníci si navíc mohou být jisti i spolehlivostí testů, která může na nespecializovaných e-shopech kolísat. „Všech pět typů testů je schváleno Ministerstvem zdravotnictví. Velmi dobré zkušenosti s nimi mají například v Německu, Rakousku a v Nizozemí,“ doplňuje Finkousová.

Výběr článků

Načítám