Hlavní obsah

Beton, který uzvednete. Odlehčené květináče Presbeton Lite, hit moderních teras a venkovních prostor

Novinky, Presbeton.cz

Designové květináče LITE CUBE a LITE BLOCK promění obyčejné prostory v moderní oázu zeleně. Květináče jsou vyrobeny z vysokohodnotného betonu, mají velmi tenké stěny a sníženou hmotnost až o 60 %. Manipulace s květináči před osázením je v porovnání s běžnými betonovými výrobky velmi snadná. Tenkostěnné květináče ozdobí terasy, zahrady i balkony.

Foto: PRESBETON

Květináče PRESBETON LITE CUBE přírodní a bílá, povrch hladký

Článek

Čistý design květináčů pro všestranné využití

Květináče PRESBETON LITE nabízejí minimalistický a nadčasový design betonu a nepřeberné množství způsobů využití. Díky odlehčené váze se nádoby dají snadno přesouvat z místa na místo. Stěny květináčů jsou kónické a měří pouze 20-30 mm. I přes svou sníženou hmotnost však květináče zaručují vynikající stabilitu, a to díky široké základně a rovným stěnám.

Betonové květináče proto nemusí být jen výsadou veřejných prostor, kde se s nimi setkáváme zpravidla nejčastěji. Vedle náměstí, parků nebo pěších zón poslouží jako designový doplněk i na vaší terase nebo zahradě. Umístit je můžete i na lodžii, balkon, nebo dokonce střešní zahradu, kde vám ostrov zeleně a květin přirozeně vytvoří dostatek soukromí a perfektní zázemí pro ničím nerušený odpočinek. Květináče PRESBETON LITE se hodí také do open space kanceláří a zasedacích místností ve firmách. V obklopení zeleně se tak zaměstnancům bude pracovat hned o něco lépe.

Foto: PRESBETON

Květináče PRESBETON LITE CUBE bílá, povrch hladký

Různé velikosti a decentní barvy

Na výběr jsou květináče z hladkého pohledového betonu v bílé a šedé barvě v sedmi velikostech. Neutrální barvy a industriální design betonu výborně ladí zejména s vzrostlými travinami, stálezelenými rostlinami nebo okrasnými keři. Do květináčů ale můžete zasadit i jakékoliv jiné trvalky a letničky a vaše oblíbené rostliny s barevnými květy.

Květináče LITE CUBE a LITE BLOCK můžete navzájem libovolně kombinovat a měnit jejich dispozice. Sestavy květináčů poslouží nejen jako neotřelý doplněk, ale i jako přirozené rozdělení funkčních zón ve vašem prostoru. Vytvořte si třeba vzdušný, a přesto částečně krytý pracovní koutek, čítárnu nebo relax zónu.

Foto: PRESBETON

Květináč PRESBETON LITE CUBE přírodní, povrch hladký

Jednoduchá údržba a vysoká odolnost

Velkou devizou květináčů PRESBETON LITE je vnitřní ochranný systém Protect System IN, který brání znečištění a průsaku vody. Další výhodou květináčů PRESBETON LITE je také jejich mrazuvzdornost. Pokud plánujete mít betonové květináče venku po celý rok, stačí při osázení dodržet jednoduchý postup od výrobce a vnitřek zaizolovat pomocí izolační fólie Mirelon. Izolační vrstva ochrání během mrazu rostliny i nádobu a ta vám vydrží v původním stavu po dlouhé roky. Na podrobný návod se můžete podívat zde.

Vyberte si z široké nabídky květináčů na Presbeton.cz

Foto: PRESBETON

Květináče PRESBETON LITE BLOCK přírodní, povrch hladký

Výběr článků

Načítám