Hlavní obsah

Ideální péče o zuby během cestování? Sonický kartáček

Novinky, Philips.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chystáte se na hory, prodloužený víkend do některé ze světových metropolí nebo za teplem? Nezapomeňte si přibalit kartáček, který vám zuby dokonale vyčistí během dvou minut a který můžete nabít ve stylovém cestovním pouzdru.

Foto: Philips.cz

Sonický kartáček Philips Sonicare DiamondClean Smart dokonale vyčistí zuby během dvou minut. A oceníte i cestovní pouzdro.

Článek

Během cestování chcete hlavně něco nového zažít a péči o zuby věnovat co nejméně času a úsilí. Ať už jste v luxusním hotelu, nebo v horské chatě. Zároveň ale tušíte, že není rozumné každodenní ústní hygienu podceňovat, obzvlášť pokud cestujete pravidelně. Se sonickým zubním kartáčkem navíc zvládnete odstranit plak, dopřát dásním tu nejlepší péči a zbavit zuby pigmentací od vína, kávy nebo čaje během pouhých dvou minut. „Hlavní výhodou sonických kartáčků je výrazně kratší doba čištění a možnost cílit na specifické problémy díky různým typům kartáčkových hlavic. A také jednoduchost, šetrnost a efektivita,“ potvrzuje dentální hygienistka Jana Křepelková.

Zobrazí i zkontroluje

Sonický kartáček Philips Sonicare DiamondClean Smart vám umožní detailně sledovat čištění svých zubů, i když zrovna nemáte po ruce zrcadlo. Prostřednictvím aplikace Philips Sonicare na 3D mapě svých úst uvidíte, jaká místa jste si již vyčistili, nebo jakým místům byste měli věnovat zvýšenou pozornost. I bez použití aplikace vám také kartáček ohlídá správnou techniku čištění, takže se nemůže stát, že byste zuby a dásně příliš drhnuli, na kartáček přehnaně tlačili nebo naopak nějaké místo vynechali. Na to vše vás upozorní a také vám rozdělí dobu čištění na čtyři části, abyste si jej mohli rovnoměrně rozvrhnout.

Foto: Philips.cz

Díky aplikaci můžete kontrolovat, které místo jste při čištění vynechali, nebo zda je Vaše technika čištění správná.

Pouzdro, které nabíjí

Pokud se chystáte na cestu na kratší dobu, je pravděpodobné, že během ní kartáček Philips Sonicare DiamondClean Smart vůbec nebudete muset nabíjet. Na jedno plné nabití totiž dokáže fungovat až dva týdny a díky luxusnímu pouzdru, které je součástí balení, máte jistotu, že převoz kartáčku i jeho pobyt v hotelovém pokoji nebo chatě bude maximálně hygienický. A pokud jedete na delší dobu, kartáček uložený v pouzdru můžete jednoduše zapojit do zásuvky nebo připojit k notebooku.

Foto: Philips.cz

Kartáček pohodlně nabijete i připojením k notebooku.

Pro svěží dech i zdravé dásně

Kromě hlavic pro důkladné odstranění pigmentů, pro zdravější dásně nebo dokonalé odstranění plaku můžete sáhnout i po hlavici na čištění jazyka a zajistit si tak svěží dech i v případě, že jste právě ochutnávali místní aromatické kulinářské speciality. Tělo kartáčku díky speciální technologii samo pozná, jakou hlavici jste si vybrali, a podle toho zvolí vhodný režim a intenzitu čištění. Samozřejmě pokud máte citlivé zuby a dásně, můžete si nastavit i méně intenzivní čištění. Kartáček vás zároveň sám upozorní, až nastane čas vyměnit hlavici za novou.

Foto: Philips.cz

Můžete vybírat z několika barevných provedení kartáčků Philips Sonicare DiamondClean Smart.

Více zjistíte na www.philips.cz/sonicare.

Výběr článků

Načítám