Hlavní obsah

Povinné ručení online využívá stále více klientů. Jak na to?

Novinky, Top-Pojištění.cz s.r.o.

Sjednání povinného ručení online se stává uživatelsky stále oblíbenější činností. Takové sjednání pojištění totiž šetří čas, energii a zejména rozšiřuje možnosti, jenž jsou s výběrem toho pravého povinného ručení spojeny. Kde hledat ty nejlepší nabídky a servis?

Pro sjednání povinné ručení stačí 5 minut a zelenou kartu obdržíte obratem do emailu.

Článek

Pojišťoven, nabízejících různé druhy povinného ručení je na českém trhu v dnešní době jako hub po dešti. Všechny nabízí to i ono, avšak za různých podmínek a za odlišnou cenu. Pro většinu smrtelníků bývá orientace v nabídkách a kvalitě nabízených produktů časově velmi náročnou a neoblíbenou činností. Naštěstí jsou nám dnes k dispozici lidé, kteří se rozhodli výběr nejvhodnějšího povinného ručení ulehčit. To vše online z pohodlí domova, nezávazně a během několika minut.

Online srovnávání nabídek povinného ručení a kalkulace cen je v současnosti totiž nezbytností. „Na našem webu nabízíme srovnání devíti různých typů pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla, a to od předních pojišťoven českého trhu. Klienti si produkt, který splňuje jejich požadavky a očekávání, mohou rovnou vybrat ke sjednání svého povinného ručení online.“, říká Ing. Tomáš Voharčík, jednatel společnosti Top-Pojištění.cz s.r.o..

Společnost Top-Pojištění.cz působí na českém trhu již od roku 2005 a kromě povinného ručení i srovnání pojištění havarijního, cestovního a pojištění domácnosti. Jedná se o největšího prodejce cestovního pojištění online.

Jak online sjednání funguje?

Na webu společnosti si klient vybere potřebný druh pojištění, vyplní základní technické údaje o vozidle a následně se dle osobních preferencí a rozpočtu rozhodne, kterou pojišťovnou se nechá zastupovat.  Většina klientů se v rámci porovnání nabídek rozhoduje dle ceny nabízených variant povinného ručení. Pro náročnější klienty je rovněž k dispozici porovnání povinného ručení dle kvality jednotlivých produktů, s ohledem na možnosti připojištění a výši limitů pojistného plnění.

Ke kalkulaci cen povinného ručení a konečné nabídce je třeba jen několik minut v pohodlí domova. Top-Pojištění.cz se následně postará o vše ostatní. Po sjednání pojištění klientovi zašle veškeré informace a dokumenty e-mailem nebo jej, ke sdělení dalších podrobností, kontaktuje telefonicky.

Sjednání povinného ručení online šetří čas i peníze.

Kromě toho však společnost Top-Pojištění.cz nabízí klientskou podporu, s dostupností i ve večerních hodinách a mimo pracovní dny. Odpovědi na dotazy můžete dostat přímo na webu, prostřednictvím chatovacího okénka. Na webových stránkách Top-Pojištění.cz najdete odpovědi na nejčastější otázky a palčivé problémy, týkající se například změny stávající pojišťovny. Top-Pojištění.cz je naprosto transparentní a veškeré informace podává klientům včas a s nutným předstihem sjednání pojištění. Všechny pojišťovny, které mají na webu zastoupení, jsou řádně popsány a představeny.

Výhodou je i fakt, že si klienti mohou založit svůj vlastní účet, což se vyplatí při opakovaném využívání služeb, jelikož veškeré údaje jsou již uloženy a před vyplněny. Stačí je tedy jen poupravit dle aktuální situace a požadavků. Klienti nejvíce oceňují také možnost zaplacení pojištění kartou online, což u spousty pojišťoven, i přes moderní vymoženosti, stále není možné. Kámen úrazu, kdy se pojištění na poslední chvíli kvůli bankovnímu převodu či placení složenkou nestihne zaplatit, tedy v tomto případě naprosto odpadá.

Online pojištění všemi možnými způsoby šetří čas, peníze a klienti tak mohou svůj drahý čas strávit s rodinou nebo přáteli. Zařaďte se mezi ně a nechte zbytečnou byrokracii ostatním.

Anketa

Využil jste již při sjednání povinného ručení porovnání online?
Ano
70 %
Ne
30 %
Celkem hlasovalo 20 čtenářů.

Výběr článků

Načítám