Hlavní obsah

Rezidence Na Hřebenkách – nové exkluzivní bydlení v Praze v prodeji

Novinky, OPIDUM - reality a.s.

Hřebenka, část Prahy 5 – Smíchov, vždy patřila k nejvyhledávanějším pražským rezidenčním čtvrtím. A právě v této lokalitě plné zeleně byla zahájena výstavba a prodej 33 nových exkluzivních bytů projektu Rezidence Na Hřebenkách.

Prodej bytů zahájen!

Článek

Úžasný výhled, nadčasová a vzdušná architektura a funkčnost v každém ohledu - to vše nabízí Rezidence Na Hřebenkách. Na první pohled se jeví jako soubor dvou samostatných budov, ve skutečnosti se ale jedná o jednu stavbu, která je propojena pomocí dvou podzemních podlaží a je rozdělena na 3 sekce. Na každém patře jsou pro zajištění soukromí maximálně tři byty. V podzemních podlažích je připraven dostatek sklepů a parkovacích míst, některá řešena pomocí zakladačů.

Projekt Rezidence Na Hřebenkách zcela využívá všechny výhody svého umístění do jižního svahu Strahovského kopce. Většina obývacích pokojů je jižně orientovaná a nabízí úžasný výhled na smíchovské údolí. Ložnice naopak využívají klidného a stinného severu.

Přes ulici se nachází park Klamovka, cestou do kopce pak Petřín, Strahov či Ladronka s oborou Hvězda. Místní plnou občanskou vybavenost doplňuje 5 min vzdálené centrum Nový Smíchov na Andělu.

Prodej nových bytů byl zahájen. Neváhejte a vyberte si bydlení dle Vašich představ.

Výběr článků

Načítám