Hlavní obsah

Zpěvačka Ewa Farna o kluky nestojí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Ewa Farna oslaví 12. srpna šestnáctiny prozaicky s rodiči. "Žádné velké popíjení to nebude, ale domácí rodinná oslava," vysvětlila zpěvačka. A přiznala, že přítele zatím ještě nemá.

Článek

"Jsem singl. Nikoho nemám a ani nehledám. To prostě musí přijít samo. Láska si nedá poroučet, buď je nebo není. A u mne zatím platí to druhé," vysvětluje zpěvačka.

Její vyvolený by měl být společenský, pohledný, vtipný a měl by mít něco, co nemá každý chlap. "O penězích to ale v žádném případě není. Prostě musí mít něco, čím by si mě získal a zaujal. Chtěla bych, aby to nebyl tuctový chlap. Ty potkávám denně."

Prostě první láska

Farna se svěřila, že první lásku si prožila, když jí bylo 12 let. "Šíleně jsem se tehdy zamilovala. Byl to platonický vztah a on o tom nevěděl. Neřekla jsem mu to a dva roky se užírala a nebyla se mnou kloudná řeč. Prostě první láska, platonická a přesto silná a krásná. Myslím, že na ni budu hodně dlouho vzpomínat." Ewa se na chvilku zasnila, ale hned se zase vrátila do reality.

"Mám fakt dost práce a nic nechci uspěchat. Někdo se objeví. Možná zítra, možná za pět let, ale přijde. Určitě," kategoricky uzavřela krátkou zpověď.

Reklama

Výběr článků

Načítám