Hlavní obsah

Zloděj si nastrkal do kalhot 75 krémů a chtěl utéct. Ani se nerozběhl

Novinky, Jakub Kynčl
Springfield

Zloděj v americkém Springfieldu ve státě Massachusetts se pokusil krást ve velkém. Moc se mu to ale nepovedlo, když mu na jeho hloupý nápad velmi rychle prodavači přišli. Nespasil ho ani pokus o útěk z kosmetické prodejny, ze které se pokusil odcizit celkem 75 krémů. Informoval o tom deník The Republican.

Foto: Profimedia.cz

Američtí policisté muže krátce po pokusu o krádež zatkli. Ilustrační foto

Článek

Třicetiletý Chamil Guadarrama doufal, že si přijde během jedné loupeže na pořádný počet krémů, které by později snadno zpeněžil. Trochu ovšem přecenil své schopnosti, když se do obyčejných kalhot ovázaných okolo kotníků provázkem, pokusil napěchovat 75 balení. To mu ještě vyšlo, ale další část plánu, tedy únik, asi dopředu nepromýšlel.

Policista John Delaney uvedl, že jeden ze zaměstnanců obchodu Bath & Body Works si Guadarramy všiml a zavolal bezpečnostního pracovníka. Ten se vydal muže v jeho kradení zastavit a oslovil ho s tím, ať své činnosti okamžitě nechá. Guadarramu nenapadlo nic lepšího, než se pokusit utéct. S kalhotami plnými krémů však sotva vyběhl ven z obchodu.

"Kolegové to měli těžké. Nemohli Guadarramu pořádně ani posadit do policejního automobilu. Jeho kalhoty doslova přetékaly těmi krémy a on se ani pořádně nemohl ohnout, aby se vešel do auta. Při pokusu o běh si krémy silně omlátil své nohy a zajisté by se mu hodilo použití některých z těch krémů, které odcizil," uvedl policista.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám