Hlavní obsah

Žena zapálila na benzínce auto, protože nedostala cigaretu

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Izraelská policie v úterý zadržela ženu, která na benzínové pumpě v Jeruzalémě zapálila tankující auto. Podle vyšetřovatelů tak měla učinit kvůli tomu, že jí majitel auta nedal cigaretu, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Žena zapálila na benzínce auto muži, který zrovna tankovalVideo: Reuters

 
Článek

Záběry z bezpečnostní kamery ukazují ženu, jak přišla k muži tankujícímu benzín do svého auta. Po krátké slovní výměně se vydala pryč, ale po pár krocích se zarazila. Vrátila se zpět, vytáhla z kapsy zapalovač a zapálila tankovací zařízení.

Oheň se rychle rozšířil, majitel auta už jen stihl duchapřítomně vytáhnout hadici ven. V autě v tu chvíli podle izraelských médií seděl jeho bratr. Zaměstnancům pumpy se naštěstí podařilo požár uhasit.

„Ta žena přistoupila k tankujícímu muži a požádala ho o cigaretu. Té se jí ale nedostalo, tak vytáhla z kapsy zapalovač a podpálila tankovací zařízení. Byla zatčena krátce po incidentu, veškerá obvinění však odmítla,“ uvedl v písemném prohlášení mluvčí izraelské policie Micky Rosenfeld.

Podle izraelských médií poslal ženu soud na vyšetření u psychologa.

Reklama

Výběr článků

Načítám