Hlavní obsah

Žena si ve 113 letech vzala o 43 let mladšího „zajíčka“

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

A-ca-tchi-chan Sa-wu-tchiová je jednou z nejstarších žen na světě. Ale to jí nebrání v tom, aby se inspirovala hollywoodskými herečkami a stala se nejstarší nevěstou světa. Ačkoli má 113 roků, její milenec je o třiačtyřicet let mladší. Sedmdesátiletý Aj-mti Ache-mti je tak zřejmě nejstarším „zajícem“ této planety.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Vzali se tento týden v okrese Pa-čchu, který náleží do západočínské autonomní oblasti Sin-ťiang. Ženich i nevěsta jsou obyvateli domu pro seniory, v němž se potkali poprvé v prosinci minulého roku. Téměř ihned se podle ošetřovatelů do sebe zamilovali.

„Jsme spolu velmi šťastní. Nezajímá mě, že je o tolik let starší… Stará se o mě dobře a dává mi své porce masa, když dostaneme jídlo,“ tvrdil po svatbě ženich.

První nabídku k sňatku A-ca-tchi-chan odmítla, protože si na svatbu připadala už moc stará. Jenže Aj-mti ji začal uhánět a v dubnu se dočkal. „Pronásledoval jsem ji jako mladík,“ smál se sedmdesátiletý senior v rozhovoru pro čínská média.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám