Hlavní obsah

Žena chtěla podivně potrestat svého psa, nakonec na to doplatila sama

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krabi

Velmi podivný způsob, jak potrestat svého psa za nevhodné chování, vymyslela jeho majitelka z Thajska. Žena zavěsila své roční feně na krk téměř 20litrový kanystr ze čtvrtiny naplněný vodou. Nakonec na to doplatila ale sama. Sousedé na ni zavolali příslušné úřady, které začaly případ prošetřovat, napsala agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Panička podivným způsobem potrestala svého psa, sousedi na ni zavolali úředníkyVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Podezření na týrání zvířete ohlásili místní 3. srpna úředníkům v provincii Krabi. Jejich zástupci vyrazili za 45letou Patcharee Rakwongovou, majitelkou roční fenky Nil. Ta podle své paničky ničila rostliny na zahradě a honila se za projíždějícími motorkáři. Žena ji ale prý nechtěla zavírat do klece, tak ji uvázala na krk těžkou nádobu. A doufala, že jí tak zabrání v pohybu.

„Nil mi už rok ničí mou zahrádku, ale já ji nechci zavírat. Dala jsem jí na krk velký kanystr a zjistila, že od té chvíle se chová lépe,“ sdělila majitelka feny. Rodina rovněž poukazuje na to, že fenka plemene Aspin neutrpěla žádné zranění a že jí večer kanystr sundali.

„Nemyslíme si, že by to byl vhodný způsob, jak vychovávat psa,“ uvedl mluvčí radnice, která celou věc prošetřuje. Než bude vyšetřování pokračovat, úředníci se ještě vrátí, aby zkontrolovali zdravotní stav zvířete.

Nil má ještě dva sourozence. Žádný z nich podobným způsobem potrestán nikdy nebyl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám