Hlavní obsah

Z VyVolených vypadl Luboš

Jako první vypadl z druhé série VyVolenených v sobotu nejstarší účastník, jednatřicetiletý Luboš, který dostal 13 993 hlasů. Porazil ho transvestita Pity s 27 577 hlasy. Pity měl od začátku náskok, který v průběhu sobotního duelu stále narůstal.

Článek

Návrat Pityho si přála i většina soutěžích, osm z nich chtělo, aby přišel zpět, zatímco pět by dalo přednost Lubošovi, jehož odchod oplakala Lucie. Některé z účastnic - třeba Sanny - ovšem chtěly Pityho jen ve Vile, v životě by dali přednost Lubošovi.

Oba byli velmi nervózní. Luboš stále opakoval, že má strach. "Mám akorát jediný velký pocit, strach, obyčejnej strach," odpověděl na otázku Terezy Pergnerové, co cítí. Ani Pity si moc nevěřil. Z vily vyšel v ženských šatech.

"Když jsem přišel jako žena, tak jako žena odejdu," řekl, což jasně ukazovalo, že nevěří ve svůj návrat." Pity se ve Vile necítil dobře: "Připadá mi, že se na mě někteří lidi dívají skrz prsty. Když mi všichni říkají, že mě tu nechtějí, tak se člověk cítí strašně, mně je to líto, já je mám rád. Připadám si blbě, protože mi všichni říkají, že jsem se nedokázal otevřít. Když se se mnou někdo nechce bavit, tak ať se se mnou nebaví."

Luboš opět zopakoval, proč si myslí, že by měl se měl vrátit on a ne Pity: "Odejít by měl ten, kdo se ještě nedokázal otevřít."

Hlasování svým výsledkem tak připomnělo první duely z první série VyVolených, kdy lidé dali přednost Regině a Vladkovi. Jak je vidno, alespoň u diváků reality show nejsou gayové ani transvestiti stejně jako pracovnice v oblasti erotiky nijak diskriminováni.

Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš

Jinak se však ukázalo, že dvakrát do téže řeky vstoupit nejde. VyVolení přinesli loni Primě ohromující úspěch. Pravidelně je sledoval přes milión diváků, a zejména z počátku dlouho byly nejsledovanějším pořadem večera, k čemuž přispělo, že pro tuzemského diváka představovala reality show nový neokoukaný formát.

Je však otázka, zda lze takovýto úspěch zopakovat se stejným pořadem, navíc bez výraznějších změn, a tak brzo po skončení první řady, buť tlak na účastníky je mnohem větší a od začátku jsou podrobování tvrdším zkouškám.

Když účastníci rozdělení do dvou skupin představovali vězně a bachaře, připomínalo to soupeřící vojenská družstva z méně úspěšného nováckého Big Brothera. Snaha jít na hranu přibližuje druhé VyVolené méně úspěšnému Velkému bratrovi, možná Prima doufá, že tentokrát už dojde na erotické orgie. Větší množství erotických narážek stejně jako více vzájemných slovních výpadů umocněných hojnými vulgárními výrazy však soutěž spíš zplošťuje. Možná bylo zajímavější soutěžící sledovat, když malovali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám