Hlavní obsah

Vtipálek připravil pro svou ženu dokonalé překvapení

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stovkami plastových míčků nechal zasypat svou manželku známý americký vtipálek Roman Atwood. Vše bylo součástí zábavného odpoledne s jeho dětmi, kdy míčky naplnil celé spodní patro domu.

Na vtipálkovu manželku čekalo doma překvapení

 
Článek

„Myslím, že podniknu něco s dětmi. Nechce se mi tu celý den sedět,“ sděloval Atwood nevinně manželce do telefonu, když jí na začátku videa volal a ptal se, v kolik přijde domů.

Pak už to šlo ráz na ráz. Přijel náklaďák s pytli naplněnými míčky a během chvíle jimi bylo zasypané celé spodní patro Američanova domu. Atwood a jeho dva synové se samozřejmě vyřádili na doraz a neušetřili ani paní domu. Na tu totiž do vchodu nastražili stovky míčků, které ji po otevření dveří zasypaly. Chvíli se zdálo, že bude naštvaná, ale když viděla, jak se její manžel a synové baví, připojila se k nim.

BEZ KOMENTÁŘE: Američan přichystal na manželku nevkusný vtípek

Atwood svými vtípky baví, někdy ale také vzbudí kontroverzi, jako třeba loni, když v jednom svém výstupu před manželkou předstíral, že hodil přes zábradlí do spodního patra svého syna. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám