Hlavní obsah

Vojtek se módnímu trendu nepodrobí

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Přestože vzhled Josefa Vojtka ze skupiny Kabát působí drsně, známý rocker na něm nehodlá měnit vůbec nic. Nerozhází ho ani poslední módní trend, který mužům ukládá navštěvovat salóny krásy a zbavovat se každého chloupku na těle.

Foto: Marek Velebný

zleva Kamila Bradová, Eva Králová, Zdeněk Martínek a Jana Eismanová

Článek

Kromě depilace se Vojtek nevzdá ani svých dlouhých vlasů. Přesto připouští, že ho podobné myšlenky na ostříhání někdy pronásledují.

"Když jsem na sluníčku v horku více než deset minut, tak mám tendenci si dlouhé vlasy ostříhat, ale vždycky tu myšlenku zapudím. A holit se celý, to nevím, ale asi ne. Jinak to každému přeji, konečně existují vlasatí muži, kteří si nechávají úplně vyholit hlavu. Je to jejich věc," domnívá se.  

Připadal se starý

Vojtek se kromě kapely věnuje také muzikálu Tři mušketýři. Původně v něm měl hrát D´Artagnana, nakonec ale přestoupil na roli Athose. "Já jsem si prostě připadal na D´Artagnana starý, nevím sice, kolik mu bylo, ale čtyřicet určitě ne," zamýšlí se.

Spolu s ním se na jevišti objeví také jeho partnerka Sabina Laurinová, která ztělesňuje půvabnou Constance Bonacieu. Rocker se však domnívá, že společné hraní nijak neovlivní chod jejich domácnosti. "Naopak, je velice dobré si vyslechnout názor toho druhého, protože víc hlav, víc rozumu," míní zpěvák.

Josef Vojtek dále chystá překvapení v podobě DVD. Skupina Kabát chce vydat záznam ze svých jarních koncertů. "Točili jsme dva koncerty na patnáct kamer, teď nás čeká prohlížení, stříhání. Je s tím spousty práce, ale doufám, že to k něčemu bude," těší se.

Reklama

Související témata:

Související články

Sabina Laurinová zatím svatbu nechystá

Herečka, zpěvačka a populární moderátorka Sabina Laurinová má v současnosti řadu lákavých nabídek, ta k sňatku však mezi nimi není. Matka dvouleté Valentýnky...

Výběr článků

Načítám