Hlavní obsah

Veronika Chmelířová: Svého přítele miluji čím dál tím víc

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Modelku Veroniku Chmelířovou najdete skoro na všech českých přehlídkách. Nyní byla na veletrhu Styl a Kabo opět jednou z hlavních hvězd. Základ jejího úspěchu se ovšem skrývá v klidu domova, vztah se svým přítelem hokejistou Milanem Procházkou si nemůže vynachválit.

Článek

"Bylo to pro mě už páté Kabo a Styl a jednoznačně mě bavily nejvíce přehlídky Top styl designer, kde jsou mnohdy dost extravagantní a kreativní modely. Jezdím tam ráda, i když je to dost vysilující. Několik dní před přehlídkami neustále jen fittujeme a zkoušíme choreografie často i do pozdních večerních hodin. Je tam ale vždy dobrá parta lidí, takže to stojí za to," řekla Novinkám Chmelířová.

Hlavní je pro Chmelířovou ovšem to, že se jí daří v osobním životě. "Letos v létě budeme spolu s Milanem už dva roky, jsem moc šťastná a jestli se na našem vztahu něco změnilo tak jen to, že si ho vážím a miluji ho čím dál tím víc," pokračovala modelka.

:. Veronika Chmelířová na módní přehlídcefoto: Novinky

Budoucnost konkrétně nalajnovanou zatím nemají. "Nějaké plánování toho, co bude dál? Děti mám moc ráda, až na ně přijde čas, tak to přijde samo. A svatba? Já dávno vím, že jiného muže už nechci, našla jsem svou druhou polovinu a jak vše dopadne, to ukáže čas," dodala dlouhonohá dívka původem ze Znojma.

"Život se sportovcem není jen tak, ale protože já sama mám ke sportu velmi blízko, mám proto pochopení. U nás doma se dodržuje přísná životspráva a to počínaje jídelníčkem a konče večerkou. Někdy je den jen o tréninku, obědu, poledním spánku a zápasu, ale sama jsem si tím jako volejbalistka prošla, a tak pro to mám pochopení. A pochopení toho druhého je základní pilíř budování každého vztahu," uzavřela pro Novinky Chmelířová.

Reklama

Výběr článků

Načítám