Hlavní obsah

Vedle moderátora televizních zpráv vykoukl chundelatý pes

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toronto

Když moderátor zpravodajství kanadské televize Leslie Roberts uváděl minulý pátek zprávu o 21leté dívce, jíž lékaři transplantovali už několik orgánů, zpoza stolu po jeho pravici na chvilku nenápadně vykoukla psí hlava. Roberts si ničeho nevšiml a pokračoval dál, chundelatý pes na sebe ale strhl pozornost diváků.

Během živého vysílání vykoukl vedle moderátora zpravodajství pesVideo: Global Toronto

 
Článek

„Možná jste si mnozí všimli, že když jsem před několika minutami četl zprávu, objevil se vedle mě pes,“ poznamenal s úsměvem moderátor torontské stanice Global. Před uvedením další reportáže se obrátil na svého kolegu meteorologa s žádostí o vysvětlení. Hnědý chlupáč jménem Storm (Bouře) totiž patří právě jemu.

„Měl zůstat pod stolem, zčista jasna ale vykoukl. Neměli jste halucinace, ani doma u televizních obrazovek neblouzníte. Byl to skutečně můj Storm,“ omlouval se divákům Anthony Farnell.

Moderátoři v torontském studiu se k této drobné příhodě postavili s humorem a roční kříženec zlatého retrívra a pudla se díky několika vteřinám ve vysílání stal slavným.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám