Hlavní obsah

V Kanadě pokazili demolici domu, padající stěna málem zavalila chodce

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vancouver

V kanadském Vancouveru se nepodařila demolice jednoho z domů. Padající stěna málem zavalila padající automobil a kdyby místem v danou chvíli procházel nějaký člověk, stěna by mu mohla způsobit i smrtelná zranění.

Článek

Incident během demolice se odehrál ve čtvrtek ve čtvrt na šest odpoledne na jihovýchodním rohu ulic Hornby a Helmcken, které se nacházejí v centru města.

Jedno z videí ukazuje bagr, který ťukne do části dvoupatrové stěny budovy, která se následně vyvrátí a spadne přes plot, který se nachází okolo celé demoliční sítě. Padající zeď přitom podle videa jen těsně minula projíždějící automobil a jednoho chodce.

Po chvíli další minela

Jakoby to však nestačilo, tak o chvíli později vzniklo další video, které ukazuje, jak bagr naráží nemotorně do další zdi, která opět padá špatně. Tentokrát s sebou srazila pouliční osvětlení.

Demolici prováděla společnost Global Excavation and Demolition, která odmítla incident komentovat. Její zástupce pouze uvedl, že byla všechna bezpečnostní opatření dodržena a nikdo nebyl zraněn.

Reklama

Výběr článků

Načítám