Hlavní obsah

V čínském Pekingu je restaurace s jídly ze zvířecích penisů

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

Podivný restaurant nabízí jídla z pohlavních údů více než 30 druhů zvířat. Zákazníci si mohou pochutnat na pohlavním údu osla, býka, psa, tuleně nebo třeba berana. Restaurant Kuoli-čuang penis v Pekingu si na nezájem zákazníků rozhodně nemůže stěžovat a majitel již buduje dokonce řetězec těchto restaurací.

Článek

Majitel restaurace otevřel již další čtyři v Pekingu a dokonce i jednu v USA v Atlantě v místní čínské čtvrti. Pojídání zvířecích penisů totiž v Číně platí za lék pro muže na zlepšení sexuální výkonnosti a pro ženy na zlepšení pleti, uvedl odborník na cestovní ruch Tomio Okamura.

:. Restaurace Kuoli-čuang v Pekingu

Ceny za nejlevnější jídla připravená z penisu začínají v přepočtu na zhruba 750 korun. Zajímavý je například vařený kotlík s deseti druhy zvířecích penisů, který stojí v přepočtu přibližně 2600 korun.

Nejdražší specialitou je jídlo z penisu kanadského tuleně, které stojí v přepočtu asi 6500 Kč.

:. Naservírovaný vařený hovězí penis připravený k jídlu.

V restauraci jsou připraveny i zajímavé nápoje například víno s extraktem ze srnčího srdce, penisu a krve. Toto víno údajně probudí v konzumentovi sexuální energii již za 30 minut.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám