Hlavní obsah

Umím zvětšit prsa pouhým plácáním, vychloubá se thajská masérka

Novinky, Markéta Klánská
Bangkok

Masérka z Thajska věří, že jako jediná na světě dokáže zvětšit objem poprsí pouhým „proplácáváním“ zmíněných partií. Tato technika nezahrnuje žádné chirurgické zásahy, stačí prý jen správná kombinace masáže, hnětení a mlácení.

Článek

Khemmikka Na Songkhlaová se naučila speciální metodě od své babičky, která se nemohla dívat, jak se její náctiletá vnučka snaží zvětšit poprsí pomocí krémů. Nyní už 44letá Songkhlaová, spíše známá pod jménem Khunying Tobnomová, na odkazu své babičky vybudovala svou kariéru a ovládla Bangkok. Kromě zvětšování prsou totiž nabízí i jiné služby. Hněte zadky, aby jim dodala pevnost a tvar, a pleskáním zlepšuje i vizáž obličeje.

„Lidé v dobách minulých podobné praktiky příliš nešířili, neboť se nezajímali o velikost svého poprsí, jako to děláme dnes,“ řekl Tobnomová deníku Bangkok Post.

Její umění slaví v současnosti úspěchy, neboť prý plácání skutečně funguje. Přesouvá se tak tuk z jedné oblasti do druhé. Je samozřejmé, že podobná metoda vzbuzuje v mnohých lidech pochybnosti. Thajskou vládu však Khunying Tobnomová přesvědčila.

Podle deníku Bangkok Post studie thajského ministerstva zdravotnictví odhalila, že se poprsí dobrovolnic opravdu viditelně zvětšilo. Ministerstvo tedy uznalo techniku plácání jako přírodní alternativu plastické chirurgie.

Pro krásu se musí trpět

Khunying Tobnomová svým klientkám říká, že mohou čekat zvětšení poprsí až o několik centimetrů. Celá kúra se skládá z šesti desetiminutových sezení a přijde na 380 dolarů (7000 korun). Zní to jako hotový zázrak, ale jak už to tak bývá, ani s touto terapií to není vůbec snadné.

„Občas musíme zákaznice odmítnout, protože mají tak malá prsa, že by se ani zvětšit nedala,“ řekla Tobnomová.

Další nevýhodou je fakt, že ačkoli nejde o chirurgický zákrok, stejně je procedura bolestivá. Klientky se shodují, že to bolí, ale dokážou se s tím poprat, protože věří v rychlost a šetrnost léčby.

Kurzy k nezaplacení

Tobnomová šíří své učení dál, ovšem řídí se pravidlem, že nic není zadarmo. Kurz „proplácání“ celého těla tak vyjde na neuvěřitelných 330 000 dolarů (6 100 000 korun), výuka hnětení prsou na 263 000 dolarů (4 864 000 korun) a kurz pleskání obličeje stojí 164 000 dolarů (3 033 000 korun), uvedl deník The Daily Mail.

„Věřím, že je má moudrost užitečná. Je to odkaz mé babičky a já jsem jediná na světě, kdo ho může šířit dál,“ řekla sebevědomě Tobnomová.

„Pokud však chcete prsa zvětšit výrazně, pak si zajděte na plastiku, kde vám je upraví na přání,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám