Hlavní obsah

Tom Cruise a Katie Holmesová se chtějí přestěhovat do Londýna

LONDÝN

Nejprve utekli z Los Angeles do New Yorku, teď zvažují, že se přestěhují do Londýna. Tom Cruise a manželka Katie Holmesová věří, že jim britská metropole přinese více klidu a pohodlnější život, přestože počasí na ostrově nepatří k tak slunným jako v Kalifornii. Londýn je ale lákavý především pro Katie Holmesovou, která tam jako divadelní herečka získá na West Endu více příležitostí, ale také zkušeností.

Foto: Profimedia.cz

Tom Cruise s Katie Holmesovou

Článek

Zatím okouzluje diváky na Broadwayi ve hře All My Sons. Jenže Londýňané jsou pro divadlo zapálenější než Newyorčané, kde například chladně přijali Equus s Danielem Radcliffem v hlavní roli.

„Byl by to úžasný krok,“ přiznal Cruise na premiéře svého nového filmu Valkyrie. „Katie byla na Broadwayi naprosto úžasná a práce na West Endu by ji určitě moc bavila. Je to něco, co musíme ještě oba zvážit,“ dodal Cruise.

Šestačtyřicetiletý herec by nebyl v Londýně nováčkem. Ve čtvrti Notting Hill žil s exmanželkou Nicole Kidmanovou dva roky. „Myslím, že bychom to tam milovali. Dokonce, i když je tam taková zima,“ dodal v rozhovoru pro list Daily Mail.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám