Hlavní obsah

Theronová: zubní protéza mi bránila v líbání s kolegyní

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodská kráska Charlize Theronová, představitelka sériové vražedkyně Wuornosové ve snímku Monster (Zrůda), prozradila, proč se při líbacích scénách se ženami neustále smála. Herečku prý pobavila zubní protéza, která jí po každém polibku vypadla z úst.

Foto: Jana Matějíková

na této ploše vzniklo nové dopravní hřiště

Článek

"Je to děsné a zároveň směšné. Připadalo mi, že to nikdy nenatočíme. K smíchu toho bylo hodně, hrajete sériovou vražedkyni se zubní protézou a ještě líbáte ženu," svěřila s úsměvem Charlize zážitky ze své role ve snímku Monster.

"Prošla jsem velkou fyzickou proměnou, než ze mne vykouzlili sériovou vražedkyni Aileen Wuornosovou. Právě kvůli ní jsme musela na nějaký čas nosit i zubní náhrady," vyprávěla herečka. 

Dostaly záchvat smíchu

"Zjistila jsem, že s umělým chrupem se nedá vůbec líbat. Poznala to i Christina Ricciová, která se mnou v lesbických scénách trpěla. Společně jsme při natáčení podléhaly záchvatům hysterie," popsala Charlize natáčení.

Přesto se jí líbání s příslušnicemi stejného pohlaví zalíbilo a dokonce ocenila výkon své kolegyně.  

"Byla v líbání opravdu dobrá, ale nešlo si to moc vychutnat, protože nám to zuby pořád kazily. Nenašly jsme nic, čím bychom si při polibcích pomohly, abychom se nemusely tak kroutit. Byly to ale každopádně ty nejlegračnější chvíle během natáčení. Nakonec jsme to nějak zvládly a teď jsou z nás hodně dobré kamarádky," dodala Theronová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám