Hlavní obsah

Swingers festival má zelenou. Má to ale zásadní podmínku

Novinky, nčs

Letošní ročník swingers festivalu v britském Hullu se navzdory koronavirové pandemii uskuteční. Bude ale platit dost zásadní podmínka. V soukromém klubu bude zákaz provozování sexuálních aktivit, které jsou na podobných akcích stěžejní radovánkou.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Každoroční akce se letos uskuteční na konci srpna a bude trvat dva dny. Radnice událost povolila i přes probíhající pandemii, což se u veřejnosti nesetkalo zrovna s pochopením. Radnice však připomíná, že vydala jasné podmínky, za kterých se akce může konat.

„Vedení města nadále komunikuje s pořadateli o průběhu akce. Přestože se jedná o akci určenou pro swingers komunitu, nebude povolena v rámci události žádná sexuální aktivita,” uvedl mluvčí tamní radnice.

Orgie ve swingers klubu se po příchodu policie zvrhly

Koktejl

Tomu se ale účastníci podobných událostí, kde o sexualní aktivity není nouze, vysmívají. Jeden z nich odkazuje na tweet klubu HU9, kde se akce bude konat. Podnik v něm v červenci informoval o aktuální otevírací době a nezapomněl přidat fotografii s dost lechtivým obsahem, kde se sociální distancování skutečně moc nedodržuje. Nicméně není jasné, ze kdy fotografie pochází.

Kritika akce

Na sociálních sítích se strhla kritika povolení akce. Podle některých uživatelů ohrožuje pořádání akce bezpečnost dalších obyvatel. Na události má vystupovat DJ, uskuteční se světelná show, nebudou chybět ani polykači ohně.

Mezi kritiky akce jsou i samotní členové komunity. „Nerozumím tomu, jak si může radnice dovolit povolit takovou akci, když ostatní akce jsou zrušené a podniky zavřené?” diví se nejmenovaný muž, který pracuje ve zdravotnictví a vyjádřil se pro lokální server Hull Daily Mail.

„V naší komunitě jsou na to dva názory. Jedni to schvalují, druzí odsuzují. Já patřím mezi ty druhé, protože mám smysl pro zodpovědnost ke svému okolí. Jsem zastáncem sexuální svobody, nikoliv ale, pokud to ohrožuje ostatní,” dodal muž.

Anketa

Co vy a swingers party?
Zúčastnil/a jsem se
14,8 %
Neláká mě to
53,1 %
Přemýšlím o tom
32,1 %
Celkem hlasovalo 8278 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám