Hlavní obsah

Stresovaní lidé v rámci léčby vymlátili hotel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MADRID

Netradičně si mohli svůj stres vybít někteří z účastníků speciální terapie ve španělském hlavním městě. V rámci plánované rekonstrukce jednoho z tamních hotelů ze sítě NH Hotels si lidé mohli ulevit demolovaním pokojů pomocí perlíku.

Článek

Dostat se do finále ale nebylo jednoduché - kandidáti nejprve museli projít psychologickým testem a poslední stovku uchazečů pak čekala ještě jedna zkouška. Stáli proti boxovacímu pytli navlečenému do oblečení šéfa a museli na něj vykřičet důvod svého stresu.

Pár desítek nejstresovanějších se mohlo vyřádit na starém hotelu v samotném centru španělské metropole, kde oblečení do pracovních kombinéz ve finále zlikvidovali na dvacet pokojů.  

"Šťastný a vyčerpaný," prohlásil s úsměvem 30letý argentinský učitel Pablo Varela. "Tohle by bylo dobré jednou měsíčně. Teď už to nemusím udělat ve své třídě."

"Je to zvíře," poznamenal na jeho adresu jeden z dělníků, kteří sledovali frekventanty terapeutické léčby v akci. Dělníci tvrdí, že taková terapie jim akorát přidělává práci, protože demolice je nesystematická.

Reklama

Výběr článků

Načítám