Hlavní obsah

Spice Girls spolu opět zazpívají

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Dívčí skupina Spice Girls, která se před pár lety rozpadla, by měla posluchačům nabídnout velkolepý návrat. Dívky by se měly znovu sejít u příležitosti uvedení na trh nového alba, které mapuje jejich dosavadní tvorbu. V New Yorku to prozradila Mel B.

Článek

Osmadvacetiletá zpěvačka, která v současnosti působí v muzikálu na Brodwayi, rovněž naznačila, že by někdejší slavná pětice měla nazpívat zbrusu novou písničku.

"Určitě bychom mohly udělat něco společně jakožto skupina, ale ne v dlouhodobém měřítku," popřela další trvání skupiny.  

"Doufám, že se na nové skladbě budeme podílet všechny," dodala Mel B, "už jsme o tom mluvily, ale každá má teď na starosti něco jiného," odcitoval zpěvaččina slova internetový deník Daily News.

Mel B nyní vystupuje v muzikálu Rent po boku dalších dvou bývalých Spice, Mel C a Emmy Buntonové.

Skupina Spice Girls za čtyři a půl roku svého působení prodala více než 35 miliónů desek a 25 miliónů singlů.

Konkurence vztahy neohrozí

Mel B by se také podle slov své tiskové mluvčí měla v nejbližší době vrhnout na módu. Zpěvačka se údajně stane tváří nové britské společnosti, jež připravuje kolekci módních doplňků, které jsou právě v kurzu.

Majitelem společnosti je Asiat Jojar Dhinsa, který chce svými výrobky konkurovat americké firmě Racawear, jež se specializuje na oblečení ve stylu hip-hop.

K proslavení značky využije popularitu Mel B, která přitáhne příslušnou klientelu. Přestože tiskovou mluvčí konkurující americké společnosti je další z bývalých Spice Girls, Victoria Beckhamová, mezi oběma hvězdami prý panují přátelské vztahy, které nijak neohrožují obnovení spolupráce celé skupiny.

Reklama

Související články

Beckhamová: nikdy jsem nebyla anorektička

Bývalá členka slavné skupiny Spice Girls a manželka kapitána britského národního týmu Davida Beckhama, Victoria, vyvrací neustálé spekulace o své super štíhlé...

Geri Halliwellová má strach z neplodnosti

Britská zpěvačka Geri Halliwellová se obává, že nebude kvůli svým drastickým dietám moci mít děti. Bývalá členka populární skupiny Spice Girls zhubla natolik,...

Geri Halliwellová shání dárce spermatu

Zpěvačka Geri Halliwellová si v minulosti tropila šprýmy, že jí jednou stejně nezbude nic jiného, než zavítat do spermobanky. Na její slova nyní pomalu...

Výběr článků

Načítám