Hlavní obsah

Smolařský zloděj uvízl ve výtahu, šel rovnou za mříže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Heinrich Klopp (27) by se mohl přihlásit do soutěže o největšího smolaře. I s lupem nastoupil do výtahu, který se ale rozbil a zloděj musel čekat, než ho přijedou hasiči vysvobodit. Pak byl rovnou zatčen.

Článek

Klopp loupil v šestém patře kancelářské budovy. Odnášel si s sebou počítače, mobily a další elektroniku. Protože byla taška s lupem těžká, rozhodl se sjet výtahem do přízemí, kde měl zaparkované auto. Když se ale výtah zastavil mezi patry, musel nakonec zavolat hasiče, aby ho z výtahu dostali.

Berlínští hasiči si však na podlaze výtahu všimli čtyř laptopů, zavolali policii, ta Kloppa na místě obvinila z krádeže a zatkla. "Všechno mi to vycházelo podle plánu, a pak se rozbil ten výtah. Nemohl jsem dělat nic jiného než zavolat pomoc," přiznal Klopp.

"Je to poprvé, co jsem se do něčeho takového pustil, ale zdá se, že mi štěstí začátečníka tentokrát nepřálo. Zkusil jsem laptopy schovat v koutě, ale když se na ně poldové podívali, věděl jsem, že mám pech," dodal.

Reklama

Související témata:

Související články

Unavený zloděj v Bosně usnul na místě činu

Touha zdřímnout si v zaměstnání občas přepadne každého. Smůla je, když to napadne "v práci" zloděje, jako se to přihodilo jednomu lapkovi v bosenském městě...

Výběr článků

Načítám