Hlavní obsah

Slovensko se baví případem Češky, která uspokojovala lupiče při přepadení benzínky

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)
Bratislava

Ke kurióznímu přepadení benzinky došlo ve středu ráno v bratislavské městské části Petržalka. Lupiče se podařilo zamknout v části budovy jednomu ze zaměstnanců. Šestatřicetiletá Češka jej pak sexuálně uspokojovala až do příjezdu policie, která pak muže zadržela. Není jasné, zda se s lupičem znala, nebo jen chtěla pomoci spravedlnosti a muže „zdržet”.

Foto: Policie ŠR

Policejní pásku u přepadené benzínky

Článek

Na benzínku na Panonské cestě vešel ve středu nad ránem muž, který chtěl po zaměstnancích peníze. „Čtyřiadvacetiletý muž pod hrozbou použití násilí žádal po zaměstnanci čerpací stanice finanční hotovost. Muž poté na zaměstnance zaútočil a napadl ho údery do tváře,“ uvedla slovenská policie na sociální síti.

Zaměstnanci se podařilo z čerpací stanice uprchnout a lupiče zamkl uvnitř. „Když přijela policie, našla v zadních prostorech benzínky muže, kterému poskytovala sexuální služby mladá žena,“ uvedla policie. „Muž při zadržení kladl aktivní odpor, proto byly ze strany policistů použity donucovací prostředky,“ dodala policie. Muž nyní čelí obvinění z loupežného přepadení. Zaměstnanec čerpací stanice byl převezen k ošetření do nemocnice.

Žena, podle televize Joj původem z Česka, se měla dostat do budovy zadním vchodem při poněkud nejasném přesunu zaměstnanců z budovy ven. Podle televize našli policisté dvojici polonahou na podlaze a žena měla policisty přivítat slovy: „Vemte si ho, už nemůžu.“

Právě kurióznost případu vyvolala na Slovensku dohady o tom, jaká byla ve skutečnosti role ženy při přepadení. Slovenská média to pojala tak, že žena svou „obětavostí” vlastně muži zabránila utéct a lidé s diskusích upozorňují na její „hrdinský” čin.

Není ovšem jasné, zda žena nebyla ve skutečnosti spolupachatelkou přepadení, nebo se na místě ocitla náhodou, nebo například doufala, že jí z lupu něco kápne.

Reklama

Výběr článků

Načítám