Hlavní obsah

Sexy život Jitky Asterové končí. Nahradí ho babinec

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka Jitka Asterová (51) se již nebude dál objevovat v populárním rozhlasovém pořadu Sexy život Frekvence 1. Nevyhovovaly jí změny, které vedení stanice plánovalo. „Velmi mě zklamal způsob, jakým jsem byla odejita,“ řekla navíc Novinkám Asterová. Nahradí ji Linda Finková, Sandra Pogodová a Vlaďka Pirichová.

Článek

„Byla mi navržena nová koncepce pořadu, která pro mě byla naprosto neakceptovatelná. Dohodli jsme se na ukončení spolupráce. Dnes již do práce nejdu a je otázka, zda se v lednu ještě na Frekvenci 1 objevím,“ prozradila v pátek moderátorka.

Podle našich informací Frekvence 1 plánovala, že Asterovou doplní další dvě ženy – herečka Sandra Pogodová a Linda Finková.

Ta to potvrzuje. „Vypadá to, že jsme ji vyšouply, ale tak to není. Dostaly jsme nabídku a tu jsme přijaly. Bylo nám řečeno, že paní Asterová odmítla možnost, že by pořad dělala ještě s někým jiným,“ prohlásila Finková.

„K tomu bych se nerada vyjadřovala. Nešlo o konkrétní osobnosti, ale o koncepci, která mi nevyhovovala,“ reagovala Asterová. Tu ukončení spolupráce s Frekvencí 1 trápí.

„Že mě to mrzí, to je slabé slovo. Sexy život jsem moderovala devět let, takže byl pro mě srdeční záležitostí. Mám ale mnohem více aktivit. Teď si chvilku odpočinu, protože vysílání pětkrát do týdne bylo dost náročné,“ dodala moderátorka, z které Sexy život udělal veřejně uznávanou odbornici na milostné vztahy.

Pořad nebude jen o sexu

Její „náhradnice“, které doplnila moderátorka Vlaďka Pirichová, se už na novou práci těší.

„Oslovili mě, protože se o mně ví, že mám prořízlá ústa. Bude to babinec, drbárna. Již dlouho to nacvičujeme a docela nám to už jde. Pořad se bude vysílat zhruba od půlky ledna každý všední den od deseti do dvanácti hodin a naše povídání se nebude týkat jen sexu, ale i dalších věcí.

Posluchači uslyší zhruba to, o čem se ženské baví, když se sejdou na WC,“ sdělila Novinkám Linda Finková, která plánuje, že do pořadu zapojí svého manžela Richarda Genzera.

„Buď si ho budeme zvát jako hosta nebo mu budeme telefonovat. To se ještě uvidí,“ uvedla na závěr Finková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám