Hlavní obsah

Sarah Jessica Parkerová mění Sex za román

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Sarah Jessica Parkerová se vydává ve stopách své postavy Carrie Bradshawové, kterou ztvárnila v populárním seriálu Sex ve městě. V současnosti se pokouší o úspěch v oblasti literatury. Informaci přinesl zpravodajský server Ananova.

Foto: Dagmar Stehlíková

pozvánka

Článek

Parkerová se proslavila díky novinářce v seriálu Sex ve městě, jehož natáčení nedávno skončilo.

Role Bradshawové ji uchvátila natolik, že by se ráda věnovala i v osobním životě profesi, kterou na filmovém plátně představovala. Přiznala, že v současnosti již pracuje na svém prvním románovém díle. 

Hledá vydavatele

"Napsala jsem již polovinu a právě hledám editora, který by knihu vydal," uvedla osmatřicetiletá krasavice. Dodala, že román vypráví o televizní herečce, která svému okolí lže o své minulosti.

"Ráda bych psala na plný úvazek," přiznala herečka, "kdo ví, co ukáže budoucnost," podotkla s úsměvem.

Zatím však není jasné, jestli se psaní literatury bude moci věnovat. V současnosti se totiž stále uvažuje o natáčení filmové podoby seriálu.

Reklama

Související témata:

Související články

S.J. Parkerová: Sex ve městě Londýně

Hvězda oblíbeného amerického seriálu Sex ve městě Sarah Jessica Parkerová opustí rodný New York a odstěhuje se za svým mužem do Británie. Hereččin manžel...

Parkerová používá koňský šampón

Obdivovatelé oslnivé hřívy herečky Sarah Jessiky Parkerové budou možná překvapeni. Tajemství bohatých vlasů hrdinky seriálu Sex ve městě je venku. Herečka...

Sex ve městě končí, Parkerová truchlí

Hrdinka úspěšného seriálu "Sex ve městě" Sarah Jessica Parkerová se svěřila, že jí jeho ukončení plánované na letošní únor vhání slzy do očí. Role Carrie...

Výběr článků

Načítám