Hlavní obsah

Sarah Jessica Parkerová je prý podruhé těhotná

Novinky, Korzo/P
NEW YORK

Herečka Sarah Jessica Parkerová je prý podruhé těhotná. Když ji svědci přistihli, jak se potuluje po newyorkských obchodech s těhotenskou módou a v lékárně si kupuje těhotenský test, ihned pojali tušení, že čeká se svým manželem Matthewem Broderickem dalšího potomka.

Foto: Ivo Thurner

Fotografie z vystoupení žáků ZUŠ Morava Zlín

Článek

Manželé už mají dvouletého syna Jamese Wilkea. Pokud se těhotenství herečky, která letos v březnu oslaví čtyřicítku, potvrdí, pak se jím Sarah určitě nebude tajit. Nedávno se totiž v televizní show nechala slyšet, že touží po dalším dítěti a chtěla by holčičku.

"Nemůžu na holčičku déle čekat. Půjdu do toho co nejdřív. Všechny svoje nejlepší hadříky jsem pro ni schovala. Všechno, šílené kabelky o Judith Leiberové, každičký pár střevíčků od Manola Blahnika. Zjistila jsem, že všechno, co mi dali návrháři a předtím nosila Kate Mossová, bych měla schovat pro svou dceru. Kdyby se narodil další chlapec, možná bych to dala jeho přítelkyni. Teda pokud by byl heterosexuál," s úsměvem podotkla herečka.

Nikdy nekončící Vánoce

Těhotenství je pro představitelku seriálové novinářky Carrie Bradshawové podle jejích slov nejkrásnějšími devíti měsíci života. To první si náležitě užila, ale teprve na druhé je připravená a bude si ho o to více vychutnávat.

"Jsem hluboce zamilovaná do svého syna. Být matkou, to člověka změní. Je to skvostné, přímo dokonalé. Je to naprosto odlišné od toho, co jsem si vždycky představovala. Vstanete ráno, a přestože jste unavená, pořád se cítíte, jakoby byly Vánoce. Každý den jste nadšená," uvedla před časem Parkerová.

Reklama

Související články

Sarah Jessica Parkerová popřela plastiku

Americká herečka Sarah Jessica Parkerová byla v minulosti několikrát obviněna z toho, že své tělo svěřila do rukou chirurgů a podrobila se plastické operaci....

Sarah Jessica Parkerová se musí starat o muže

Herečka Sarah Jessica Parkerová prozradila tajemství svého šťastného a spokojeného manželství. Svého muže, herce Matthewa Brodericka, prý úzkostlivě opečovává...

Sarah Jessica Parkerová je módní ikonou USA

Herečce Sarah Jessice Parkerové přiřkli američtí návrháři ocenění Módní ikona, které uděluje jejich organizace Council of Fashion Designers of America. 39letá...

Výběr článků

Načítám