Hlavní obsah

Roční holčička válí v beatboxu

Montreal

Co se stane, když necháte tatínka s roční dcerkou doma o samotě? Rozhodne se o budoucnosti dítěte. Než se maminka vrátila domů, otec s dcerou natočili videoklip, kde talentovaná Vivienne září v originálním žánru zvaným beatbox.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Roční holčička válí v beatboxuVideo: AP

 
Článek

Zac z kanadského Motrealu doufal, že se v klidu podívá na hokej, to se ale Vivienne nelíbilo, a tak se snažil vymyslet, jak dceru nejlépe zabaví. Když už to vypadalo, že začne Vivienne vydávat nelibé zvuky připomínající křik, zakryl jí ústa rukou a rychle ji dal pryč.

Díky rychlému opakování zakrývání úst začala malá holčička vydávat zvuky, které jí vykouzlily úsměv na tváři a v tu chvíli bylo jasné, v jakém duchu se večer ponese. Zac mezitím druhou rukou vydával bubnové zvuky. Dvojice se takhle dokázala zabavit na celé hodiny.

Překvapená maminka se po návratu domů nestačila divit, a tak své milované natočila na video a rozeslala svým přátelům. „Ještě jí není ani rok! Nicméně takhle scéna je opravdu rozkošná,“ svěřila se matka agentuře AP.

Beatbox je způsob vytváření zvuků, které imitují hudební nástroje, ale pouze ústy, tudíž bez použití hudebních nástrojů. Zvuk se podaří vyloudit pomocí cíleného ovládání jazyka, tváří, krčních svalů a kontroly dechu. Nejčastějšími imitovanými nástroji jsou bicí, k nim bývají přidávány další zvuky jako například bys. Beatbox se často definuje také jako tzv. pátý element hip hopu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám