Hlavní obsah

Řidič vydržel čekat na přejezdu jen pár vteřin, pak prorazil závory

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bangkok

Neuvěřitelnou dávku arogance a netrpělivosti prokázal řidič v Bangkoku na jednom z tamních železničních přejezdů. Přestože svítila červená a závory šly akorát dolů, vydržel čekat pouhých 15 vteřin. Pak se rozjel a autem závory prolomil. Videozáznam pořízený na konci října z palubní kamery automobilu za ním zprostředkovala agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič po 15 vteřinách čekání na přejezdu prorazil závory a ujelVideo: AP

 
Článek

„Riskoval svůj život, byla by to hrozná nehoda, kdyby vlak naboural do jeho auta,“ popsal řidič z vozu za ním Patthawin Suppachottanawong.

Neuvěřitelné je ale zároveň i chování dvou motorkářů, kteří k přejezdu rovněž přijeli. Po chvíli, co sledovali počínání arogantního řidiče, se totiž vydali za ním.

V Thajsku přitom hrozí za poškození, zničení nebo způsobení snížení hodnoty majetku, který je používán pro veřejný prospěch, tvrdé tresty. Řidič za to může jít do vězení na pět let spolu s pokutou až 10 tisíc bahtů (6500 korun).

Reklama

Výběr článků

Načítám